Помните ли адреналинката Ени – една от първите в в „Господари на ефира“? Днес Евгения Радилова е звезда в Щатите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от първите адреналинки в „Господари на ефира“ – Евгения Радилова – Ени прославя България в САЩ. Ени заработи в киноиндустрията в Щатите – тя е актриса, режисьор и продуцент.
„След много труд най-накрая започват да се появяват много интересни работи”, разказва тя. „Имам голяма обич към предаването „Господари на ефира“.
От Малин Кръстев и Зуека се научих на актьорско майсторство. Всичко за мен беше учение в шоуто. Тогава бях едва на 18 години. Три години бях адреналинка. Не може завинаги да правиш само едно нещо”, спомня си за шоуто тя.
„Приеха ме във ВИТИЗ. Заснех първия си филм – „Грешница“. Започнах кариерата си в България, но Господ имаше друг план за мен. На 22 години заминах за Ню Йорк. Животът е много труден, но има много неща, които те зареждат. Започнах за една година да работя всичко възможно, което изискваше да не говоря, защото не знаех английски – раздавах листовки например.
Спират ли „Господари на ефира“? Джуди Халваджиян е поискал рекорден бюджет за 2019 годинаЦяла България се вълнува ще спре ли излъчването на хитовото шоу по Нова тв „Господари на ефира“, или…Dec 28 2018vijti.com

Започнах да уча английски.
Беше ми много мъчно за България и за моите приятели, но исках да се развивам“, започна разказа Ени.
„Системата на обучение в САЩ е много различна. Започнах от нулата в една академия. Спечелих медалът ѝ за най-добра актриса през тези години. Последваха главните роли в театъра. Започнах да участвам и в големи телевизионни сериали“, споделя тя.
„Когато Алек Боудуин гледаше как играя, аз просто треперех. Сега най-новото нещо, което ми се случи, е режисурата. В момента съм в България, защото представям първия си филм“, горда е от начинанията си Ени и добави, че в момента преподава актьорско майсторство на китайчета.

Когато в ефира се появи „Господари на ефира“ първите адерналинки Теодора Стоилова – Теди и Евгения Радилова – Ени бяха едни от най-ухажваните българки, пише Блиц. Когато три години по-късно продуцентите обявиха, че ще търсят нови момичета, на всички им се струваше, че старите са незаменими. Оказа се, че такъв бил форматът – на три години момичетата се сменят, а новите се избират с национален кастинг.


Източник: Марица
„Господарите“ се мъчат да изместят Слави Трифонов, страстите са нажежени до червеноСлави Трифонов влезе в поредна открита война на живот и смърт с продуцентското семейство Халваджиян.…Jan 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!