Златка Райкова не спира да плаче след раждането: Благо ме направи най-щастливата жена на света

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Златка Райкова с първи думи след раждането на бебето. Само преди два дни Златка Райкова и Благой Георгиев гушнаха първия си наследник. Щастливата новина обяви гордият татко в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.
„Вчера е история, утре е мистерия, днес е дар от Бога, ето защо ние го наричаме подарък. Благодаря ти, Боже, че ме дари с него!!! Благодаря ти @zlatka_raykova за това прекрасно създание BLAGO JR. Обичам ви“, написа Благой, за да съобщи хубавата новина, че със Златка вече са горди родители на момченце.
Златка Райкова се оплака, че бившата на Благой Георгиев – Христина, е злобна, но истината се оказа по-различнаНеотдавна Златка Райкова се оплака, че бившата на Благой Георгиев – Христина, е злобна и не му дава …Aug 26 2019vijti.com

Отговорът на Райкова не закъсня. „Любовта ни вече е пълна. Благодаря ти, за всеки миг, в който не се отдели от мен @blagogeorgiev_official“, написа щастливата майка към качения от Георгиев кадър с бебето.
Златка е родила в частна болница малкия Благой – джуниър. А вчера Райкова е била засипана от куп плющени мечета и дрешки за малчугана, изпратени й от приятелки. Името на първия им наследник с Благой измислила щастливата майка. Моделката вече мисли за второ бебе от Георгиев, пише „България днес“.

Златка е майка вече втори ден, а не спира да плаче от щастие. Това сподели самата тя в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм към кадър, на който се вижда как тя държи ръчичката на първия си наследник. „Вече твори ден ти си моят син, а аз съм твоята майка! Само мисълта за тебе ме кара да плача! Не знам защо?! Това ли е майчиното чувство, чудя се!?
Взеха те за малко, а все едно е цял век! Не знам защо го пиша дори, просто плача без да спирам и чакам да си пак до мен завинаги! Ти си моето дете“, пише развълнува Райкова.

Златка не пропуска да каже и на своя любим, че го обича. „@blagogeorgiev_official Ти ме направи най-щастливата жена на света! Обичам ви безкрайно, Благой и Благой“, допълва щастливата майка.
Дълго време из медиите се спекулираше как ще се казва синът на Златка и Благой. Спряганото има беше Виктор, а ако е момиче – Виктория. Райкова и Георгиев обаче изненадаха всички с избора си на име за първия си наследник – Благой.
Източник: kliuki.ws
Златка Райкова възмути всички: Поведението на бъдещата майка е изключително безотговорноЗлатка Райкова не спазва препоръките на личния си лекар и ежедневно се излага на опасните слънчеви л…Aug 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!