Златка Райкова се оплака, че бившата на Благой Георгиев – Христина, е злобна, но истината се оказа по-различна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Неотдавна Златка Райкова се оплака, че бившата на Благой Георгиев – Христина, е злобна и не му дава да вижда децата си, ала истината се оказва по-различна, научи HotArena.
Плеймейтката и футболистът са на почивка във Велинград с двете хлапета Йоана и Давид и по всичко личи, че се забавляват заедно. Преди това голямото семейство беше на море в Обзор, писа „Уикенд“.
Бременната риалити звезда се стараела да се хареса на малчуганите и всячески ги обгрижвала, отбелязват свидетели.
Блондинката вече е в напреднала бременност и коремът й е огромен. Тя очаква син от Благо, когото възнамерява да нарече Виктор на своята майка.
Златка Райкова възмути всички: Поведението на бъдещата майка е изключително безотговорноЗлатка Райкова не спазва препоръките на личния си лекар и ежедневно се излага на опасните слънчеви л…Aug 19 2019vijti.com

Припомняме, че като бъдеща майка Златка Райкова изобщо не спазва препоръките на личния си лекар и ежедневно се излага на опасните слънчеви лъчи. По време на бременност това е абсолютно забранено, но явно на плеймейтката не й пука, че може да навреди и на себе с, и на бебето. Блондинката така се е препекла, че е заприличала на мулатка, а най-големият й конкурент в това отношение е мъжът й Благой Георгиев, който също е известен с тъмния си бронзов загар и искрящо белите си зъби, видя HotArena.
Известно е, че прекомерното излагане на слънце води до обезводняване и прегаряне – две неща, абсолютно вредни за всяка бременна жена. Освен това тялото произвежда в значително по-големи количества меланин, което води до свръхпигментация и увреждане на кожата.

Плеймейтката и футболистът на почивка във Велинград с двете хлапета Йоана и Давид

Златка би трябвало да е запозната с тези рискове, ала явно не се вслушва в заръките нито на личния си лекар, нито на гинеколога, проследяващ бременността й. Цяло лято Райкова обикаля родните и гръцките плажове, без да се притеснява, че е опасно за жена в нейното състояние да се пържи ежедневно под парещите слънчеви лъчи.
Запознати разкриват, че поведението на бъдещата майка е изключително безотговорно, защото не се е отказала и от други вредни навици. Тя все още пуши, въпреки че е в напреднала бременност, защото е пристрастена към никотиновите папируси. Златка намалила броя на цигарите, ала й било трудно да ги спре напълно. „Страстен пушач съм. Какво ли не съм опитвала, не мога ги откажа”, коментирала бъдещата майка пред приятелки.
Източник: Хотарена
Златка хвърли годежния пръстен от Благо: Толкова ли заслужавамЖесток скандал вдигнала бременната Златка Райкова на половинката си Благой Георгиев, научи HotArena.…Jul 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!