Звезден абитуриент: Синът на Нелина направи фурор на бала – майка му мина за негова съученичка (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази година еуфорията покрай абитуриентските балове е в разгара си, а ние се стараем да ви покажем най-интересното от София и страната. Така попаднахме на поредния звезден абитуриент – сина на поп фолк певицата Нелина .

Изпълнителката не скри щастието, което я заля навръх 24 май, след като видя порасналото си момче с костюм на бала му.

Тя разказа как е протекла вечерта на бала на Крис и как самата тя е изненадала съучениците му в тази важна и запомняща се за тях нощ.

Дъщерята на Анелия като холивудска звезда на абитуриентския си бал – Ивон заблестя с маркова рокля и тежък грим (Снимки): Тази година можем да наречем годината на звездните абитуриенти – вече ви показахме синовете на пре…May 27 2022vijti.com

Нелина син

„Честито завършване, наше прекрасно момче! Гордеем се с теб, обичаме те много и ти желаем всичкото щастие на света! Бъди здрав, обичан и сбъдни мечтите си! Попътен вятър в живота“, пожела му Нелина.

Гордата майка разказа, че Крис я е помолил да дойде на бала му като изненада за неговите съученици, които обожават песните й.

„Имах участие същия ден и не знаех дали ще мога да се върна. Направих всичко възможно и отидох да изпея няколко песни за Крис и неговите съученици, които се забавляваха от сърце. Радвам се, че тази година не валя дъжд на 24 май и те успяха да си направят снимки. Този ден е незабравим за нас и никога няма да се повтори“, разкри тя.

синът на Нелина бал

„Поздравихме всички преподаватели по случай 24 май, благодарихме за грижите през годините и всички заедно тропнахме хоро“, коментира още тя.  Гордата майка и Крис символично подарили на зрелостниците по един „Бял мерцедес“, а щастливата Нелина получила много комплименти, че не отстъпва по нищо на абитуриентките.

Нелина абитуриент

От няколко месеца Крис работи, а след завършване на средното си образование иска да кандидатства бизнес, тъй като това го влече.

Нелина син абитуриент

„Ние с него сме късметлии, родени сме под щастлива звезда и знам, че ще успее в живота“, хвали се Нелина, която напоследък няма свободен ден от участия, пише show.blitz.bg.

Гореща учителка подлуди абитуриентите-Не могат да я различат от завършващитеСнимки Учителката Миглена Георгиева – класен ръководител на 12 „б“ клас, професия „танцьор”, в Училището п…May 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!