Дъщерята на Анелия като холивудска звезда на абитуриентския си бал – Ивон заблестя с маркова рокля и тежък грим (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази година можем да наречем годината на звездните абитуриенти – вече ви показахме синовете на президента Румен Радев и на фолк певицата Нелина. Сега дойде ред на една от най-одумваните млади дами у нас, дъщерята на Анелия и Коко Динев  – тунингованата Ивон .

Красивото момиче, което още от ученичка си напомпа джуките и ходи с тежък грим, се показа като абитуриентка .

Вчера бе нейният ден и зрелостничката празнува бал. Пълнолетната вече щерка на певицата заложи на бляскава черна рокля с открито рамо и провоктивен грим, не без одобрението на майка си.

Нарекоха дъщерята на Анелия „изкуствена кифла“! Съгласни ли сте? Ето как изглежда вече Ивон (Снимки): Дъщерята на Анелия неведнъж е била трън в очите на почитателите на майка си. Причината е доста пре…Mar 31 2022vijti.com

Анелия дъщеря

Скъпарският тоалет е подарък от Анелия. Певицата не е пестила пари,  а е развързала кесията си за любимото си дете.  Не става ясно на коя престижна марка е заложила певицата. Но от далеч личи, че роклята е доста скъпа.

Ивон Динева бал

Снимки: Инстаграм

Зрелостното парти започнало в централен софийски хотел. А в късните часове абитуриентите продължили да купонясват в елитна чалготека, където останали до ранни зори.

Ивон на Анелия балИвон Динева абитуриентка

А че са се забавлявали на макс се разбира от кадрите, които Ивон Динева публикува в стори в профила си в Инстаграм. От снимките разбираме, че дъщерята на Анелия си е прекарала страхотно.

Ивон на АнелияИвон Динева абитуриентка

Не се разбира дали е била придружена от кавалер на бала, но пък майка й само часове, след като я изпрати, пусна за първи път снимка с новия си любим.

Анелия любим

Е, певицата не му показа лицето, а само вплетените една в друга ръце. Но и това е нещо, имайки предвид потайността на звездата в личен план.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!