За изнудване за 1 млн. евро: Съдът в Страсбург поема Филип Киркоров

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Европейският съд по правата на човека в Страсбург прие за разглеждане жалбата на френския певец и композитор Дидие Маруани във връзка с неговия арест в Москва по заявление, подадено от руската естрадна звезда от български произход Филип Киркоров, узна HotArena.
Драмата се разигра в края на 2016 г., когато Маруани и неговият адвокат Игор Трунов бяха задържани от полицията в един от клоновете на Сбербанк в центъра на руската столица.
Действията на органите на реда бяха провокирани от заявление на Киркоров, в което той се жалваше, че Дидие го е изнудвал за 1 млн. евро. По-късно композиторът и юристът бяха пуснати на свобода, като срещу тях не беше повдигнато наказателно обвинение, писа „Телеграф“.
Луксозното жилище на Филип Киркоров ще ви остави без дъх СНИМКИРуската поп звезда живее на пъпа на Москва, в приказния му дом се усеща аромат на българска храна. Ф…May 6 2019vijti.com

През март т.г. Маруани подаде иск за 4,2 млн. долара срещу Филип. По думите на адвоката на западния творец в песента на Киркоров „Жестока любов“ има съществени заимствания от творбата на френския композитор Symphonic Space Dream.
Това е вторият иск на френския музикален творец срещу Киркоров.
През 2016 г. Маруани, който е и лидер на групата Space, подаде аналогично заявление в Московския градски съд. Тогава той реши да съди Киркоров за близо 1 млн. евро, но искът му не бе удовлетворен заради нарушаване на процедурата.

Припомняме също, три бона глоба може да отнесе жилищният блок на естрадната легенда Филип Киркоров в несебърското село Равда заради развалена аларма. Това обявиха от Министерството на туризма като лично Николина Ангелкова се включи в проверката на 5-звезден апартаментен хотел „Спа Емералд резорт“, в който 14 апартамента притежава певецът.
Инспекцията на място беше по сигнал на туристи, получен на телефонната линия на министерството за определени нарушения в комплекса. На инспекцията присъстваха и представители на Българската агенция по безопасност на храните.
Експертите установиха нарушения, свързани с неспазване на наредбата за категоризация на хотелите, заяви министърът. Едно от тях е, че не работи алармената система, а тя е от изключителна важност за сигурността на гостите, писа „Телеграф“.

Освен това оборудването в някои от стаите не отговаря на критериите за 5 звезди. Ангелкова заяви, че ще бъде направено предписание за отстраняване на нарушенията, които трябва да бъдат изпълнени в срок до 30 дни. Ще бъде наложена и глоба в размер от 1000 до 3000 лева в зависимост от тежестта на нарушението.
„Ако несъответствията не бъдат отстранени в посочения период, ще изискаме намаляване на категорията на хотела“, каза министър Ангелкова.
Източник: Хотарена
Стилиян Петров и жена му живеят в лукс за милиони, домът им е като от корица на списание СНИМКИВ луксозен дом като от списанията живее Стилиян Петров заедно със семейството си във Великобритания,…Jun 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!