Луксозното жилище на Филип Киркоров ще ви остави без дъх СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Руската поп звезда живее на пъпа на Москва, в приказния му дом се усеща аромат на българска храна.
Филип Киркоров показа разкошния си дом в Москва. Макар да живее в лукс певецът не е забравил българските си корени. По вратите е закачил мартенички. Той признава с гордост, че за късмет баща му е българин.Щастлив бил да живее по половин година в морската ни столица Варна. Където видял различен живот.
От първите стъпки в дома на звездата човек има усещането, че се намира в приказка. Заради децата си Алла – Виктория и Мартин Филип е обзавел фантастичен свят в една от пристройките на къщата. Където има и плувен басейн и наследниците му тренират плуване всеки ден.Всички губят ума и дума като видят какво направи това семейство с дома сиЕдва ли има човек, на когото да не му се е налагало да направи някой и друг ремонт у дома. Със сигур…May 4 2019vijti.com

Киркоров разказва, че щерка му е кръстена на майка му. Както и на Алла Пугачова. Която остава най-голямата му любов.
По време на разходката из луксозната къща той споделя, че всичко което му е предсказала баба Ванга се сбъдва. 1994 г се оказва съдбоносна за Киркоров. Той се жени за 18 години по-голямата Пугачова през март. А през април почива майка му и то на рождения му ден.
Поп певецът показва гардероба си, който е с огромни размери. В него той сменя дрехите си по пет пъти на ден, предават от btvnovinite.bg.
За себе си казва, че е луд по обувките и признава, че не знае точната им бройка, но може би са десет хиляди. Оказва се голям поклонник на модата, а първи уроци му е дала Катя от Ритон.

Целият втори етаж на жилището е пълен със снимки на звездния изпълнител. Но въпреки, че е световно известен обича да си похапва шопска салата. А когато посети България не пропуска да опита кебапчета и пържени картофки.
По-долу можете да разгледате снимки от жилището:


Източник: Разкрития.ком
Васил Найденов се сдоби със супер луксозно жилищеВасил Найденов действа с размах и организира свой апартаментгейт, на фона на скандалите с правителст…Apr 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!