Заряза ли я гаджето на Боряна Генова заради шоуто

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гаджето на Боряна Генова я заряза
Приятелят на Бояна Генова, позната като Малкото коте, вече не е с гаджето си Манол Кисьов.
Двамата дори се сгодиха, но приказката вече свърши. Причината е, че той беснеел заради фриволното й поведение и закачките й с мъжете в шоуто „Игри на волята” по Нова телевизия.
Той бил толкова гневен, че решил да й покаже вратата веднага след риалити формата.
Зрителите бесни: „Фермата“ е нагласенаКрасимир остава във „Фермата”, при това в отбора на чорбаджиите, стана ясно след вчерашния епизод. Р…Oct 1 2019vijti.com

Това заявиха източници през „Галерия”.
Но дали това е отговаря на истината, ще се разбере скоро. Определено на този етап в профила на Бояна Генова няма нищо подозрително, нито намек за раздяла.
Гаджето заряза ли Бояна Генова?
Общите им снимки също не са изтрити, нито личи по нещо, че между двамата влюбени съществува какъвто и да е намек за разлъка.
Дори напротив. Малкото коте постна доста трогателен пост за годеника си Манол. Предаваме думите й без редакторска намеса:

“Ти си любов !
Обичам начина по който ме караш да се чувствам, силна, уверена, непримирима.
Обичам гласа ти,
обичам кожата ти,
обичам вкуса ти….

Обичам сутрин, когато чуя в просъница “ ще те целувам докато се събудиш” , а аз се муся и усмихвам едновременно.
Обичам те, защото няма такъв идиот като теб, защото само ти говориш повече глупости от мен
Обичам те, защото ме прегръщаш и целуваш постоянно и най-често в най-неподходящите моменти:
– докато готвя и събарям поне 2 неща от плота
– след тренировка, точно когато искам да вляза да се изкъпя и се чувствам мръсна, тогава най-много обичам да ме целуваш и гушкаш.

Обичам те, защото душата ти е чиста като на дете.
Бояна Генова
Бояна Генова е лудо влюбена в гаджето си Манол
Обичам те, защото в теб виждам себе си.
Обичам те, защото сърцето ми тупти за теб.

Честит рожден ден, съкровище!”, написа само преди месец Бояна Генова за рождения ден на годеника си.
Припоняме, че след последните няколко излъчени предавания отношенията с половинката й Манол Кисьов ставали все по-обтегнати. Повод за враждите помежду им били намеците на жените в племето на славяните, че Бояна флиртува с всички мъже.
Моделката постоянно се оправдала пред годеника си с женската злоба и завистта на своите съотборнички. Манол обаче добре познавал половинката си и забелязал, че поведението й в предаването е било по-освободено от обикновено. Чашата преляла, когато Марешка директно я нарече флиртаджийка и я нападна, затова че спи в една стая с красивия Март и Томас.

„Аз отвързана жена ли съм, бе, Маша?! Как може да кажеш пред цяла България, че се свалям с мъже! Годеникът ми в момента гледа“, разплака се обидена Бояна. „Не е редно, след като си сгодена, да се държиш по този начин с мъжете – да ги галиш, да ги прегръщаш“, отвърна й Марешка.
Източник: kliuki.ws
Ромео спа със своята Жулиета във „Фермата“: Автомонтьорът Краси Джунов се добра до леглото на своята любимаДва дни след като си навлече гнева на сиромасите с бягството при чорбаджиите във „Фермата: Нов свят“…Oct 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!