Жана Бергендорф плаща огромна сума на бившия си заради домашно насилие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жана Бергендорф ще се размине с глоба!
Глоба грози певицата Жана Бергендорф по дело за домашно насилие, което бившия й приятел Леандър Франциско Янис – Лео заведе срещу нея с обвинения за физически и психически тормоз чрез електронни съобщения.
Процесът срещу Жана стартира в края на миналата година, а по делото са насрочени две заседания, на които ищецът така и не се яви.
От Софийския районен съд дадоха ход на едно от заседанията, на което се яви само адвокатът на певицата.
Делото трябваше да продължи през пролетта, след като бе върнато за доразследване а прокуратурата.
Бившата съпруга на Емил Димитров: Не мога да спра да работя„Скоро навършвам 76 години, но изглежда, ще работя, докато умра. Не мога да спра да работя. Пенсията…May 20 2019vijti.com

След като случаят е преразгледан, от държавното обвинение внасят нов иск в съда срещу Бергендорф. С него прокуратурата се отказва да търси наказателна отговорност от пламенната певица.
Така тя спасява престой в ареста между 1 и 3 години, ако бъде призната за виновна.
Сега от прокуратурата настояват да й бъде наложено
единствено административно наказание.
Глобата, която Жана може да получи е между 1000 и 5000 лева, категоричен е законът, пише вестник „България Днес“.

Припомняме, че Лео беше голямата любов на Жана Бергендорф или поне така си мислеше тя доста време. Двамата обаче преминаха през ада, а скандалите им бяха много по-чести от романтичните моменти.
В крайна сметка Жана осъзна, че с този мъж пропада още повече и днес вече е щастливо обвързана с бижутер от Велико Търново.
Влюбената двойка се запознава покрай общи познати и искрата пламва с пълна сила. Певицата обаче е дискретна и не разкрива в социалните мрежи, че е обвързана, пише „България днес”. Единствено няколко публикувани снимки на двойката, разкриват връзката им. Двамата съвсем не се крият, но и не държат да са в светлините на прожекторите.

Емануил е от Велико Търново, като по професия е бижутер. В социалните мрежи трудно могат да се видят негови снимки, но пък има изобилие от сложни златни бижута, които той изработва на ръка. Повечето изключително красиви. Въпреки че двойката не крие връзката си пред приятели и роднини, в социалните мрежи и пред обществото са изключително дискретни. Единствено снимките от един купон са показател за отношенията между двамата. Иначе Жана запази прекрасни отношения и с бащата на детето си–датчанина Стефан. „Той е стабилна опора, всеотдаен мъж и мечтаният баща. От малкото, които не ме изоставиха и предадоха”, казва още изпълнителката. Тя му желае цялото щастие на света, като не пропуска да му благодари и за подкрепата, която й оказва.
Източник: Клюкибг
Би Ти Ви връща на екран емблематична водеща, предаването стартира на 31 майКатерина Евро най-сетне дочака шоуто й да тръгне по Би Ти Ви. Че актрисата става водеща на петъчно п…May 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!