Ето ги тайните жени на Маджо (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Обграден с красиви жени е митичният бизнесмен Младен Михалев-Маджо, чието име се завъртя в скандал около протестите.


Биологичната дъщеря на Михалев – Йоанна 

Основателят на борческата групировка СИК и настоящ банкер има две дъщери, като само едната от тях е негово биологично дете. Красавицата Йоанна Михалева, която е една от най-желаните девойки сред елита, е щерка на Михалев от брака му с първата му съпруга Елена, която към днешна дата също е успешна бизнес дама. Общата им наследничка се дипломира в един от най-престижните икономически университети в Лондон през 2016 г. и бързо се хвърли в дебрите на бизнеса на баща си.

Иван Брегов: Всеки, който руши 90-тарския модел на силовите групировки, ще бъде мачкан докрай. Всички сме тяхна жертва „За връзките на г-н Иванов с Маджо, стана ясно, че поне към този момент такива няма. А ако е имало,…Aug 13 2020vijti.com


Осиновената щерка на Маджо – Мелина, на дипломирането си

След прибирането си в България Йонна Михалева пое туристическия сектор в империята на татко си и управляваше хотелските комплекси от веригата „Хелена ризорт“ в Слънчев бряг, които някога бяха собственост на покойния оръжеен бос Младен Мутафчийски. Впоследствие обаче Йоанна избра да инвестира в свои собствени идеи, като се захвана с менажиране на заведения и ресторанти. Все пак тя съвсем не е загърбила хотелиерството и често се случва да представлява баща си по различни бизнес форуми.


Милкана на море с кучето си 

Йоанна е в чудесни отношения и със своята доведена сестра – Мелина, която е дъщеря на настоящата жена на Маджо – ефектната брюнетка Милкана. Двамата са заедно повече от десетилетие, а сикаджията осинови щерка ѝ още през 2016 г. Тогава стана ясно, че Мелина, която беше Христова, е приела официално фамилията Михалева. За това свидетелстват и справки в Търговския регистър, където името ѝ присъства в някои от семейните фирми, отново свързани с хотелиерство и туризъм. През 2019 г. и Мелина се дипломира успешно в Лондон, където учеше икономика, следвайки примера на доведената си сестра Йоанна. Сега и двете девойки са се установили в столицата, като Маджо се е постарал да им подсигури необходимия комфорт.


Милкана и Маджо са двойка повече от 10 години

Очевидно Михалев има голямо доверие на дамите на сърцето си, тъй като и настоящата му половинка Милкана също дейно участва в някои от бизнесите му. С нея Михалев се среща преди повече от 10 години по време на ваканция в Швейцария, като по онова време атрактивната брюнетка все още е омъжена, при това не за кого да е, а за внука на Добри Джуров. Впоследствие обаче Милкана се развежда и заживява заедно с бизнесмена, който ѝ доказва, че е широкоскроен човек, припознавайки нейната дъщеря за своя.

Симеонов пред Блиц: Прави се опит за силово притискане на премиера Бойко Борисов от Маджо „Прави се опит за силово притискане на премиера Бойко Борисов! До момента беше ясно, че Васил Божко…Aug 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!