Дъщерята на певицата Глория – Симона Загорова видимо сияе от щастлие, а причината е… любовта! Младата изпълнителка буквално лети на крилете на любовта и ден след ден пълни мрежата със снимки, на които присъства и нейният любим.

Глория ражда на 47 годиниГлория иска да дари с дете половинката си Йордан Джермански, издават от обкръжението на примата на ф…May 1 2020vijti.com

Припомняме, че това е Дани Милушев, с когото имат връзка от няколко месеца, а отношенията им изглеждат повече от сериозни. Двойката често пътува из България и посещава различни природни забележителности.

Само преди ден Симона и Дани се тагнаха от язовир Кърджали, от където публикуваха няколко снимки, допълнени от красив природен пейзаж.

Любовта влия повече от добре и на визията на дъщерята на Глория, която е видимо отслабнала, с нова прическа и усмивка, която не слиза от лицето и. Кариерата и също върви повече от добре, тъй като участията на талантливото момиче се редят едно след друго.

Щерката на Глория – Симона Загорова шашна с новата си визия СНИМКИДъщерята на Глория, която пое по свой собствен път в музиката преди няколко години, продължава да до…Apr 29 2020vijti.com