Ева Веселинова роди-Първа снимка на бебетата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ева Веселинова сподели радостната новина, че е родила двете си деца! Репортерката е станала майка на близнаци на 9-ти април. Те са момче и момиче.
Още не е ясно какви са техните имена.

Ева Веселинова проговори за бащата на близнаците, сложи край на грозна интригаEвa Вeceлинoвa прoгoвoри в интeрвю зa cпиcaниe „9 мeceцa“ зa мъжa дo нeя, чиятo caмoличнocт вce oщe …Apr 14 2021vijti.com

Ева разкри щастливата новина със снимка в профила си в Instagram. На кадъра се виждат две малки бебешки ръчички. Гордата мама е написала и трогателно послание:

Видях сърцето си извън тялото ми! Прекрасните ми бебчета се родиха на 9-ти април. Сърцето ми се раздели на две и всяка част от него стана самостоятелна, поемайки своята първа глътка живот. За раждането на принцесата и малкия ми принц се погрижиха специалистите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Искрено им благодаря за професионализма, всеотдайността и за това, че помогнаха на моите две чудеса да се родят, а аз да премина възможно най-леко през това. Бог да благослови дечицата ми и да ги дари със светъл и смислен живот. Животът вече е много по-хубав!

Класика: Възрастен грък е тайнственият мъж, от когото чака близнаци Ева ВеселиноваБлизнаците, които Ева Веселинова ще роди след няколко месеца, са плод на връзката на красавицата с д…Dec 13 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!