Дони от ден на ден все по-слаб, вече е неразпознаваем

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дони заприлича на скелет, музикантът от ден на ден все по-слаб
Дони е станал неузнаваем. Музикантът, който в момента е във Флорида изненада със снимки от плажа.
Ексцентричният мъж на Нети е станал кожа и кости.
Поп певецът се пусна гол до кръста и успя да шокира почитателите си с твърде слабото си тяло.
Ребрата му се четат и който не го познава би казал,
че не се храни достатъчно, предават от bgdnes.bg.
Добрин Векилов – Дони приложи японски метод за отслабване и свали цели 28 килограмаДобрин Векилов – Дони, от години се увлича по Изтока. Животът му особено в последните години е едно …Feb 20 2019vijti.com

Добрин Векилов обаче противно на всякакви очаквания споделя, че се чувства в отлично здраве и форма. А през последните няколко години е стопил най-малко 35 килограма от теглото си.
Той залитна по специален хранителен режим основан на суровоядството и се храни предимно със зеленчуци и плодове в натурален вид. Без допълнителна оработка.
Дони няма нито един излишен грам тлъстинки по тялото си, но пък се е състарил.
Изглежда по-стар за неговите 51 години.

Под снимките, които пуска в социалната мрежа талантливия българин написа: „Неспокоен преди и нирваниран след плуването!”, явно така релаксира на плажа в слънчева Флорида.
Певецът, който се изявява и като актьор е поплувал в Атлантическия океан и така се е освободил от прекаления стрес, който е натрупал по време на продължителното си турне в САЩ.
Заедно с Ивайло Христов и Коцето Калки представят пред българска публика в няколко щата представлението „Секс, наркотици и рокендрол” и се радват на небивал успех зад Океана.

Припомняме, че преди време певецът се опита да обясни защо толкова много е отслабнал. Тогава той беше разказал следната история:
Тъй като обожава шоколад, веднъж решил да залъже глада си със сладкото блокче. За съжаление обаче, лакомството му докарало стомашен дискомфорт и болки. Ето защо певецът взел решение веднъж завинаги да се откаже от шоколадовите продукти. Което довело до отслабването му.
„Така се закотвих на 64 килограма, колкото тежа сега и не помръдвам от тях“, признава музикантът.
Повече от 20 години Дони е вегетарианец и твърди, че този начин на хранене го държи здрав и пълен с енергия.
„Старая се да не смесвам въглехидрати и протеини“, обясни певецът и настоява, че това е един много лесен начин на хранене, който се споделя и от съпругата му Нети.
Източник: razkritia.com
Не им е никак лесно на звездите: Отблъсната фенка на Дони се опитала да го убие с черна магия от птичи пераМузикантът Дони е странна птица, но такива са и фенките му. Най-напористата от почитателките му дори…Dec 10 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!