Диана Любенова нападна Фандъкова: Актрисата бясна на Столичната община, паяк ѝ вдигнал колата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Диана Любенова изригна срещу кмета на София Йорданка Фандъкова и Столичната община, като ги обвини в лъжа и сподели, че е възмутена от своеволията им.
Актрисата обитава луксозно жилище в суперцентъра на столицата и животът ѝ в последната година бил вгорчен в битов план от непрекъснатото затваряне на улицата пред дома ѝ поради какви ли не причини. При последното блокиране на пътя колата на Диана била вдигната от паяк, а тя трябвало да заплати голяма сума за нарушението, което според нея не била извършила. Всичко това се случило заради снимките на филмова продукция точно пред кооперацията, която обитавала и ежемесечно плащала такса за запазено паркомясто.Две от най-известните български актриси се хванаха за косите заради мъжАня Пенчева и Стефан Данаилов са имали гореща любовна афера преди години! Голям скандал разтресе арт…Jan 9 2019vijti.com

„На моята улица снимат филм. Нека, чудесно е! Но това е за 15-и път от началото на годината. Затварят цялото каре. Живущите са длъжни да паркират автомобилите си през няколко преки от дома си, за по ден-два. Включително и инвалидите. При нас е синя зона. Аз плащам годишна винетка, плащам данъци и такси, за да живея на тази улица, а „Паркинги и гаражи“, както и Столичната община, прибират немалки суми пари от всяка продукция, която наема МОЯТА улица. Продукцията плаща и на заведението, в което снима.

Всички са доволни, само живущите ощетени… Защо? В Лондон например, ако някой реши да наема и затвори улица, по какъвто и да е повод, дори един живущ на улицата да не дава съгласието си – не е възможно да се случи. Да не говорим, че живущите получават компенсация (под различни форми) за причиненото неудобство. ПиснА ми! След като вчера не съм преместила автомобила си, служителка на „Паркинги и гаражи“ ми звъни с покана да преместя колата си, за да бъдат извършени ремонтни дейности. ЛЪЖА – снимат филм!“, изригна Любенова. Впоследствие разгневената водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ призна, че колата ѝ е била преместена от паяк. „Просто е тъпо да ми излизат с номера „ремонт“. Не са ме глобявали. Преместили са я. Нямах възможност да се прибера до вкъщи“, продължава Диана.

„В допълнение, ще кажа, че улицата ни не е асфалтирана от 17 години. Вижда се и от снимката! Като взимат пари за паркинг (от живущи и наем) – поне да ги вложат в нещо належащо!“, критикува тя ръководството на Столичната община.
Източник: retro.bgТова се казва успял българин – Стоян Стоянов не може да смогне от поръчки и САЩ и арабските страниСтоян Стоянов се занимава с тапициране на стени по френски средновековен метод. Занаятът му е високо…Jan 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!