Дженифър Анистън удари 50-те, но прилича на момиче

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Появата на Дженифър Анистън, която наскоро навърши петдесет, удивява и кара милиони хора да се замислят. Как актрисата успява да изглежда толкова добре? Каква е нейната тайна? Звездата отговори на тези въпроси в интервю.
Актрисата заяви, че започва да се фокусира върху себе си в началото на професионалната си кариера. Един прочут агент няма да й даде роля, защото е пълна. Дженифър не го възприела сериозно. „Въпреки това реших да преразгледам диетата си.“ Тя смята, че навреме е разбрала, че менюто й е направено неправилно. Днес актрисата призовава хората да обичат телата си за това, което са, а не да преследват общоприетите стандарти. Според Дженифър Анистън, това ще ви накара да се почувствате щастливи и уверени.Актрисата Латинка Петрова: Чувствах се точно като Бай Ганьо в самолета до Чикаго, винаги ще помня тази случкаАз имам много, ама много шантави истории със самолет. Даже мисля, че на двама, трима пилоти си остав…Jan 11 2019vijti.com

Променете ежедневието си
Актрисата практикува няколко вида физическа активност. Три пъти седмично Дженифър Анистън практикува йога. Още три дни в седмицата звездата отделя време и за фитнес.
Особено внимание тя обръща на кардиото. Според жената то помага за „презареждане” на тялото.

Здравословна храна
Актрисата започва деня си с чаша гореща вода с лимон. После пие кафе с мляко и стевия. За закуска, Дженифър предпочита протеинов шейк с „банани, череши, къпини, зелен прах, колагенов пептид, малко количество какао на прах, шоколадова стевия и шоколадово бадемово мляко“.
Друга храна подходяща за старт на деня може да е вареното яйце, а за обяд предпочита риба тон с краставица и салата от леща, овкусени със зехтин. В следобедните часове актрисата може да си позволи парче сирене или супа.

Дженифър също каза, че има специални дни, в които си позволява да яде нещо вредно.
Времето не стои неподвижно. И тялото ни се променя. Актрисата е наясно, че това, което преди е било използвано за поддържане на формата, с течение на времето може да загуби значението си за тялото, пише zdrave.to. Това означава, че трябва да се адаптирате към променящите се условия и да търсите нови начини и методи.

Пийте повече вода
Дженифър съветва да се пие възможно най-много вода. Според актрисата, тя е много важна за тялото. Друг фактор, който влияе положително на човек и поддържа здравето, Дженифър смята, че е здравословният сън.Спомняте ли си талантливата ни актриса Пепа Николова? Преди няколко дни щеше да навърши 72Талантливата българска актриса Пепа Николова Кирова е родена на 23 декември 1946 година в град Харма…Dec 26 2018vijti.com

Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!