Деси Радева има рожден ден, съпругата на президента става на 50 СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес съпругата на президента Румен Радев – Десислава, ще отпразнува своя 50-годишен юбилей.
Откакто е под светлините на прожекторите, първата дама не е отбелязвала официално рождените си дни, а възрастта си пазеше в дълбока тайна. Макар често да е в епицентъра на скандала, личният ѝ живот е пълен с мистерии и противоречия.
Десислава е родена на 9 юли 1969 г. в Бургас в семейството на Желяза и Кирил Генчеви. Родителите ѝ се развеждат, когато е ученичка, а майка ѝ се принуждава да работи на няколко места, за да я издържа. Първоначално Деси учи в езиковата гимназия в Бургас, но я изключват заради конфликт с учител по физическо, а после се мести в селско училище. Заради финансовите затруднения на семейството още като гимназистка Десислава започва да припечелва сама пари, като участва в модни ревюта.
Деси Радева става свекърва, синът й е лудо влюбенНаследникът на президентшата Деси Радева от първия й брак с депутата Георги Свиленски — Страхил, хлъ…May 24 2019vijti.com

На подобно събитие през 1987 г. среща за пръв път Румен Радев, който я кани на среща и танц след манекенската ѝ изява. Въпреки че е настоятелен и дори се запознава с майка ѝ, бъдещият президент избира изтребителите пред възможността за пламенна любов с Десислава.
През 1989 г. настоящата президентша пристига в София. Мечтата ѝ е да следва журналистка, но по нейни думи не я приемат, защото уж се искали публикации в „Работническо дело”, а тя и семейството ѝ нямали връзки. Решила да не следва и майка ѝ ѝ намерила работа в рибно-консервната фабрика „Славянка”. „Всичко ми миришеше на риба, животът ми миришеше на риба. Циганите ме учиха как да играя кючек. След много учене една циганка ми каза: „Нищо няма да стане от тебе“, призна неотдавна в свое тв интервю Радева.

Впоследствие записва да учи в Лесотехническия университет в София, но не го завършва, защото се мести в УНСС, специалност „Финанси и кредит“. Междувременно припечелва като сервитьорка и барманка в Студентски град, а през 1990 г. се среща на купон в общежитие със Слави Трифонов, на когото е дългогодишна секретарка. Именно той я отказал от идеята да емигрира в чужбина.
Преди да стане пиар на ВСС, работи като маркетинг експерт и за няколко чуждестранни компании.
По това време се запознава с настоящия депутат от БСП Георги Свиленски, с когото имат син Страхил, който следва в Америка. Развеждат се бързо. Кога и при какви обстоятелства среща и се влюбва повторно в Румен Радев, така и не стана ясно. Майката на Десислава към днешна дата живее в столицата, а баща ѝ Кирил, който навремето бил моряк и на кораба изпълнявал функциите на радист, е покойник от 13 години.

Десислава в детската градина в родния Бургас.

Детската мечта на Деси била да стане актриса.

Като малка посещавала балетна школа.

Да следва в София, Деси идва през 1989 г., но завършва доста по-късно, защото сменя два университета.

През 1990 г. станала секретарка на Дългия. На снимката е вляво от Слави.

Закъснял блус с Румен Радев, на когото отказала танц като ученичка.

Президентът и жена му успяват да намерят време за тайни бягства до морето.

Танц на сватбата на техни подчинени от „Дондуков“ 2, на които кумуваха през миналата година.

С Радев гледат котарак Чарли и куче от породата лабрадор в президентската вила „Калина“.

От 8 години Десислава танцува народни танци в школата „Омайно биле“. На снимката показва уменията си на централния площад в Малта.

Синът ѝ Страхил, който е плод на любовта ѝ с първия ѝ мъж – депутата от БСП Георги Свиленски.
Източник: Ретро
Деси Радева е мащеха-мечта: Съпругата на президента Румен Радев е много близка със сина му ГеоргиСъпругата на Румен Радев близка със сина му Георги! Десислава Радева е иззела майчинските задължения…May 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!