Деси Радева е горда майка: Синът на съпругата на президента стана голяма звезда в Америка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синът на Деси Радева от първия й брак с депутата от БСП Георги Свиленски избягва светлините на прожекторите у нас.
Не така обаче стоят нещата в Америка, където Страхил е студент от 2016 г. Оказва се, че единственият наследник на първата дама е същинска звезда в Щатите, а славата си натрупал
благодарение на спортните си успехи в областта на волейбола.
Наскоро Страхил бил избран от компетентно жури за спортист на годината. Призът се присъжда от ръководството на неговия университет „Маунт Мърси“. Който се намира в щата Айова, писа „Ретро“.
Експертът по протокол Милена Хлебарова за Деси Радева: Тази жена така и не се поправя и живее в свой собствен святЖената на президента Румен Радев отново попадна под атака, този път от екстертката по протокол Милен…Mar 13 2019vijti.com

Почетният стъклен плакет му бил връчен от важни за вуза персони на церемония, на която родителите му не присъствали. Най-вероятно двамата ще се присъединят към него на дипломирането му догодина.
Освен че е един от волейболните асове на университетския отбор „Мустангс“, доведеният син на президента Румен Радев имал добър успех и по останалите предмети.
Именно заради хубавите си оценки той бил сред студентите, които получавали пълна стипендия за обучението си, благодарение на което освободил от разходи майка си и баща си.
Стойността им варира между 14 и 15 хиляди долара годишно.

Преди да замине за Щатите, Страхил пък бил сред топсъстезателите на „Левски“.
Когато бившата съпруга на баща му изведнъж се превърнала в най-обсъжданата жена в държавата, между родителите му за кратко прехвърчали искри, защото те не били на едно мнение по въпроса дали наследникът им трябва да има публично присъствие.
По това време Деси Радева и държавният глава пуснаха семейна снимка, на която позират с децата си от предходните си връзки, а бившият съпруг на Деси – Свиленски, не скри възмущението си и определи кадъра като колаж. В момента обаче той вече не изпитвал притеснения за анонимността на сина, тъй като Страхил е на хиляди километри от родината и се връща у дома максимум два пъти годишно.
Източник: ХотАрена
Деси Радева коментира семейните си отношения и разказа как е била секретарка на Слави Трифонов„Щастливи сме като Румен и Десислава Радеви“ – с тези думи коментира семейните си отношения съпругат…Dec 16 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!