Ани Цолова живее трудно, налегнали са я тежки финансови проблеми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ани Цолова е изпаднала във финансов колапс, след като не успяла да прокопса в новото си амплоа на ментор по журналистика.
Цялото й семейство се издържа с операторската заплата на мъжа й!
Само преди половин година бившата водеща на „Здравей, България“ анонсира, че се захваща с произвеждане и водене на семинари, като заяви, че на тях ще обучава бъдещи медийни кадри. Шест месеца по-късно Цолова е провела една единствена беседа през януари, а интересът към проекта й изобщо не бил такъв, какъвто тя очаквала да бъде.
Първоначалният ентусиазъм на журналистката секнал, а консултантската й фирма вървяла към фалит.
След скандала с Нова телевизия Ани Цолова избра да избяга от суетата и се засели в китно селцеЖурналистката Ани Цолова е избрала страхотно място, където да се скрие след като преди година и поло…Feb 13 2019vijti.com

Ани обаче нямала никакви шансове да се върне обратно в телевизията, защото пътищата й към Би Ти Ви и към Нова са затворени.
След скандалното й отстраняване от сутрешния блок на втората и конфликтите й с ръководството не искали да чуят за нея, писа „Ретро“.
В Би Ти Ви също нямало как да отиде и да проси работа,
понеже навремето си тръгнала предателски от екипа, подлъгана от по-голяма заплата и обещана свобода от конкурентната медия.
Единственият й вариант е да води преговори с някой от второстепенните канали,
но пък егото й не позволявало да сниши гарда чак до там.

Междувременно, любимката на много зрители в момента нямала никакви приходи и разчитала единствено на операторската заплата на мъжа си Васил Мичев, както и на оскъдните спестявания, които успяла да задели по времето, когато беше водеща и се разписваше срещу 5 бона месечно, а отделно и от това получаваше и стимулиращи бонуси на всяко трето тримесечие.
Как Ани ще успее да се справи със ситуацията и дали ще измисли друг начин да се върне отново на екран, тепърва предстои да разберем.
Източник: ХотАрена
Огромен проблем сполетя бившата водеща на сутрешния блок по Нова Ани Цолова, бори се с тежки неволиAни Цoлoвa нe ycпя дa нaмepи ĸлиeнти зa чacтни ceминapи и ce въpнa ĸъм идeятa дa paбoти в тeлeвизият…Dec 16 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!