Денди нападна Слави Трифонов, отправи му тежки обвинения

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Колоритният писател Любомир Милчев, популярен като Денди, влезе в открит конфликт с водещия Слави Трифонов, научи HotArena.
Според Денди Слави бил „вреден“, защото се гаврел с хората открито в ефир. Двамата се скараха още през миналата година, като Денди дори изпрати жалба до СЕМ срещу Дългия. Според писателя той така и не си е взел поука. Пародийният образ на Денди-Пенди, който често се появява в актьорската вечер на предаването, е вулгарен, сексистки и дискриминативен.
„Пенди е като контракция на „пендел“, „педал“, „педераст“. Пародиите продължиха със смайваща честота. Може също да се отбележи, че от пародиите на популярния ми и така изкривен образ шоуто определено печели“, разсъждава Денди.
Слави Трифонов разказа за първата жена в живота си: Това е една история, която никак не искам да си спомнямПрез годините, откакто е на екран, Слави Трифонов си извоюва имидж на плейбой и ценител на женската …Apr 14 2019vijti.com
Той обаче е обиден най-вече защото чул на улицата да го наричат с обидни квалификации.

„Няма съмнение, че истинските почитатели на това шоу бездруго не блестят с голяма култура и усет, обожават някой да бъде омаскарен, а също и да бъдат манипулирани и тъкмо така са благодатна почва за насаждане на омраза към различното, към по-сложното, към традиционналното, въобще към онова, което не се вписва в мерзкия модел на чалга клишетата“, избухна Денди пред „България Днес“.
От екипа на „Шоуто на Слави“ отказаха да коментират думите на Денди с обяснението, че не се занимават с лични мнения на зрители на предаването, какъвто в случая се явява писателят.
Кой е Денди?

Името му е Любомир Милчев, но за обществото е извествен с прозвището Денди. Въпреки, че родния му град е Дупница, той никога не е живял там – местожителството му е в Перник, а после и в София.Той е писател – автор е на 13 книги.
През 1988 година е завършил Висшето си образование в Софийския Университет „Св. Климент Охридски“ със специалностите – „Културология“ и „Българска филология“. Докато трае доктората му, той специализира в Германия в университетите на градовете Бохум и Хайделберг.Първата му издадена книга се нарича „Проглеждането на гледката“. През 1996 година става водещ в предаването на Кодак излъчвано по БНТ – „Семеен албум“. През 2000 година издава втората си книга, носеща името „Далматинецътъ Марципанъ“, а следващата година издава и третата си книга.

През 2004 година организира бала на фондацията „Българско национално наследство“.
Същата година издава и четвъртата поред книга. Той води и много рубрики, както модни така и светски за много български издания.Със своята ексцентричност и артистичност добива популярност в страната и бива канен в редица предавания, като „Сблъсък“, „Искрено и лично“, „Вот на доверие“ и много други.
През 2006 година участва в предаването „Вип Брадър“. Той не бе сред финалистите и след излизането му от къщата издава 5-та си книга. През 2013 година Денди отново влиза в реалити формата. Този път обаче се класира на трето място.
Източник: Марица
Слави Трифонов горчиво съжалява за избора, който направиСлави Трифонов отново се замислял, дали не влезе в политиката и вече съжалявал за взетото си решение…Apr 14 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!