Двама се борят за правнучката на Тодор Живков: За разлика от повечето богати наследници, тя не парадира с произхода си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Андреа Стефанова, правнучка на Тодор Живков, има не един, а цели двама верни рицари. Красавицата се оказа в добрата компания на Пламен Карашев и Жорж Илиев, с които е просто неразделна, дочу HotArena.
Тримата са много близки приятели, а имената на двете момчета нашумяха преди 2 години, след като природно бедствие удари по бургаското село Ливада — тогава Пламен бе сред доброволците, които организираха спасителни акции по време на пороя и след това, а приятелят му Жорж направи щедри дарения.
И двете момчета стоят далеч от публичността, но се оказаха близки приятели на правнучката на бившия първи. Андреа пък показа, че момичетата като нея невинаги се оказват в лоша компания. А могат да попаднат и в добра, пише „България днес”.
Почина сватът на Тодор Живков и тъст на сина му ВладимирСватът на Тодор Живков и тъст на сина му Владимир, Николай Костов, е починал преди няколко дни, пише…Aug 5 2019vijti.com

Младото момиче обича да си прекарва времето с приятелки край морето и дори се забавляват да позират професионално пред камерите. А когато не е с дружките е с двамата си верни другари, с които я свързва крепка дружба.
Любопитни се чудят дали отношенията с някой от тях няма да прераснат в нещо по-сериозно, но засега те са като тримата мускетари — най-добри приятели.
Дъщерята на Жени Живкова от години учи в Лондон, като още като дете е изпратена в пансион в Англия. И оттогава се е научила на скромност и уважение.
За разлика от повечето богати наследници, тя не парадира с произхода си, нито го крие. А освен това отдавна се е научила да цени хората по качествата им, а не по етикетите на дрехите, които носят.

При все това дъщерята на Жени Живкова има досег и с модата, както и реален опит на подиума. Тя дори откри и закри ревюто на майка си за колекцията й есен—зима.
„Най-трудно беше непосредствено след 10 ноември. В дните, когато дядо ми беше в неофициален домашен арест. След 16 ноември.
Приемниците му не спазиха уговорката да запази известно време поста си и да му се осигури спокоен живот. Малко след пленума до него допускаха само мен и Владимир Живков.
На 18 януари бе арестуван. Той трудно показваше емоциите си. Бе изключително тъжен. Не искаше да ни притеснява нас с това, което се случваше. Ние обаче бяхме доста притеснени”, спомня си Жени Живкова.

„Никога не ми е тежало това, че съм роднина на Тодор Живков. Била съм на 2 годинки, когато той почина. Нямам много истински спомени.
От снимки, а и от това, което са ми разказвали, знам, че в последните години съм прекарвала много време с него, когато той е бил под домашен арест”, споделя Андреа и обяснява защо от Лондон се е върнала у нас.
„Реших, че в България има поле за изява и съм на мнение, че всеки един млад българин трябва да опита да се развива в родината си.
Да се връщат в България. Иначе обичам Лондон. За мен днешните дами трябва да са по-разкрепостени в облеклото. Обичам по-екстравагантните неща. Нещо по-готино”, казва още Андреа.
Източник: Хотарена
Човек от личната охрана на Тодор Живков разказва: Службите очистиха Васил Илиев„Държавата очисти Васил Илиев, Емил Кюлев, Фатик, Жоро Мечката. Имаше едно управление в нашата служб…Aug 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!