Гринго проговори за катастрофата: Бях в колата с един приятел, той шофираше

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гринго се връща в България
Вчера се появи новината, че вече бившия мъж на Софи Маринова Гринго е катастрофирал и бере душа в Германия. Мачото претърпял тежко ПТП и в момента се бори за живота си. Пред репортер на „ШОУ“ Гринго потвърждава новината, че е катастрофирал и дава повече подробности за случилото се.
„Вярно е, катастрофирах! Бях в колата с един приятел, той шофираше. На един светофар ни блъсна немец, който се оказа пиян и дрогиран. С пукнато ребро съм“, уточнява Гринго състоянието си след тежкия инцидент в Германия. „В момента ме хващаш на летището, чакам самолета за България. Още с кацането отивам в някоя от нашите болници, за да си направя повече изследвания, за да се уверя, че няма някакви вътрешни кръвоизливи“, казва още бившият съпруг на Софи Маринова.
Съдбата ли го наказа: Гринго на Софи Маринова е в много тежко състояние след катастрофа в ГерманияСъдбата поднесе нов удар на Софи Маринова Гринго на Софи Маринова бере душа в Германия. Бившият вече…Jul 23 2019vijti.com

Гринго отрича и скоро да се е чувал с певицата. Той дори не знае дали Софи е чула какво му се е случило. „Не знам дали е разбрала какво ми се случи. С нея не се чуваме“, категоричен е Тодор Давидов за отношенията с бившата си съпруга. „Тя се обърна на 180 градуса и просто реши, че иска да се разведем“, споделя Гринго, прехвърляйки вината за развода на Софи.
„Четири години живяхме заедно, карали сме се, но винаги сме си оправяли отношенията. А сега за някаква глупост стана всичко. Дано не е това, което си мисля… Че си има друг“, допълва още Тодор Давидов, пише show.blitz.bg.
Това е вторият път, в който Гринго коментира раздялата си със Софи Маринова.

Първия път Тодор Давидов й пожела от ефира на Нова тв „много успехи“ и „да е жива и здрава“. Бившият съпруг на Софи каза още, че двамата продължават напред поотделно. Тогава обаче мачото каза също, че решението за развода са взели заедно.
Припомняме, че дори и след развода, Гринго продължаваше да тормози Софи Маринова. Наложи се, по думите на източници, близки до звездните двойки, кумът Павел да предприеме сериозен мъжки разговор с Гринго и така успял да го убеди да остави най-накрая ромския славей на мира.
Източник: kliuki.ws
Павел на Преслава укротил Гринго: Кумът буквално спасил Софи от лапите на айтоския мачо, който не се спрял дори след разводаКумът буквално спасил певицата от лапите на мачото от Айтос Половинката на фолк певицата Преслава – …Jul 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!