Павел на Преслава укротил Гринго: Кумът буквално спасил Софи от лапите на айтоския мачо, който не се спрял дори след развода

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кумът буквално спасил певицата от лапите на мачото от Айтос
Половинката на фолк певицата Преслава – Павел измълнал колежката й Софи Маринова от лапите на вече бившия й съпруг Тодор Давидов – Гринго, узна Флагман.бг.
По думите на наши източници, близки до звездните двойки, кумът навлязъл в сериозен мъжки разговор с Гринго и успял да го убеди да остави ромския славей намира.
Припомняме, че Гринго и Софка се раздевоха едва три месеца след грандиозна сватба, с над 400 души и хвърлени на вятъра луди пари за приказното събитие.
Твърде бързо между двамата започнаха да прехвърчат зривоопасни искри, в следствие на които айтозлията дори счупи ръката на певицата.
След развода: Софи Маринова остави Гринго с пръст в устатаСофи Маринова си взе всичко от Гринго Софи Маринова остави Гринго с пръст в устата. Поп фолк изпълни…Jul 18 2019vijti.com

В шоу средите се говори, че мачото е изнесъл целия си багаж от къщата на Софка в Етрополе, като е запазил само S класата си, която струва около 150 хил.лв., и вероятно платена от певицата.
Маринова през цялото време издържаше Гринго, дори когато той излезе от затвора, тя си направи татос с неговото име, който побърза да заличи след мега скандалите.
Кумът Павел е успял да вразуми бившия съпруг, който пък вече е завърнал в родната си къща в Айтос, научи още Флагман.бг

Все по-упорит става слухът, че съпругът й Тодор Давидов-Гринго отново й е посегнал. Нещо повече – според източници на „Галерия“ от фолк средите Гринго имал сериозни съмнения, че любимата му му кръшка с чичо му.
Скандалът се разразил, след като Давидов изловил Софка да си чати с чичо му. Макар че в SMS-ите нямало нищо смущаващо, Гринго избеснял от ревност и с един удар счупил ръката на половинката си.
Маринова е известна с влеченията си по роднините на мъжете си. Преди години певицата имаше връзка със сина на съпруга си Петър. След развода Дачо и Софка искаха да се оженят, но Петър така и не им даде благословията си.

Връзката на певицата с Гринго пък е драматична от самото начало. Двамата няколко пъти се разделяха заради ревностните изблици на Давидов. Преди няколко години ромската перла се оплака публично, че Гринго я е пребил. Въпреки тежкия му характер, двамата си казаха „Да“ през март, малко след като Давидов излезе от затвора заради изнудване.
В момента са разделени, но колеги на Софка са категорични, че това няма да е за дълго. „Тя е мазохист. Всичките й мъже досега са й посягали“, клатят глава близки.
Източник: Флагман
Софи Маринова се разведе официално: Дали Гринго е поискал издръжка от вече бившата си съпругаБракът на Софи Маринова и Гринго е разтрогнат в края на юни от съда в Етрополе. Решението трябва да …Jul 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!