Гринго избухна по повод клюките, че Софи Маринова го храни и проговори за отношенията им

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Имам достатъчно пари да се издържам сам, може да съм по-богат от Софка, Тя никога не ме е гледала. Не ми трябват нейните пари. Имам си и те ми стигат да живея.“
Така избухна пред „България Днес“ половинката на Софи Маринова – Гринго. Двамата отново се залюбиха, след като един месец бяха разделени. Постоянно за здравеняка се говори, че е на издръжка при певицата и тя всеки ден му оставя джобни пари, с които той се издържа.
Гринго опровергава писанията в жълтите медии, като ги определя като измислици, особено това, че е продал брачната си халка.
„Халката не я давам за нищо! Тя ми е толкова скъпа. Дори и в гроба ще отида с нея. Тя е символът на нашата любов със Софка“, категоричен е бившият затворник. Гринго се води безработен в момента, но дълги години е работил в Германия. Успява да задели сериозна сума и сега банковата му сметка е пълна със зелени гущери.
Софи Маринова на нож с родата заради мъжа си ГрингоСофи Маринова се изпокара с близките си заради Гринго. Певицата е на нож с цялото си семейство, след…Sep 4 2019vijti.com

Припомняме, че Софи Маринова се изпокара с близките си заради Гринго. Певицата е на нож с цялото си семейство, след като реши да се върне при мъжа си.
Майка й Мария и баща й Марин били твърдо против двамата пак да заживяват заедно. Семейството не може да си намери място от тревоги, че дъщеря им иска да се събере с побойник.
Двамата винаги са подкрепяли Софи и никога не са се месели в личния й живот. Този път обаче тревогите им са основателни. След махленските скандали и побоища, двамата заявили, че няма да приемат Гринго за зет.

Преди половин година, когато Софи и Гринго си казаха „Да”, Марин и Мария били много щастливи, че дъщеря им се е омъжила за човек, когото истински обича. След скандалите и побоя, който преживя певицата обаче, положителното им мнение трайно се развалило, пише „Галерия“.
В края на юни певицата ходеше по участия със счупена ръка и се вайкаше, че Гринго ходи по клубовете, пречи на концертите й и заплашва нея и Лоренцо.
Втрещени от скандалите, родителите на Софи зачеркнали зетя и натиснали певицата скоропостижно да се разведе. Маринова ги послуша, но само месец по-късно си прибра мъжа обратно.

„Аман от тези нейни мъже голтаци. Като се ловиш с тях, те гледат всичко да идва от жената, тя да носи вкъщи.
Аз съм й казвала, че те заради нейната слава и пари са с нея. Заръчах й да не взема вече бедни момчета голтаци, а да си намери богат човек, който се е наситил на парите и на живота, на жените също.
При нея животът е хубав. Софи все си глези мъжете–подаръци, екскурзии, всичко.
Как няма да искат да са с нея?”, избухна възмутено майката на певицата.
Източник: Хотарена
Любимият мъж на Софи Маринова – Гринго, се изпокара жестоко с кумата си ПреславаЛюбимият мъж на Софи Маринова, Гринго, се изпокара жестоко с кумата си, поп фолк певицата Преслава. …Sep 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!