Голямата любов на Тодор Колев проговори: Завинаги оставаш с мен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Втората съпруга на големия Тодор Колев – Йорданка, с която той изкарва най-дългия си брак, наруши дългогодишното си мълчание и изля душата си навръх рождената дата на актьора, узна HotArena.
На 26 август Адама щеше да празнува 80-годишнина, а Данчето го почете по свой начин, макар да е на хиляди километри от родината.
Живеещата в Канада пенсионерка сподели архивни кадри на артиста и написа: „Оставаш с мен завинаги, Тодоре! Какво са годишнините? Безсилие на времето…“. Запитана от свои канадски приятели кой е мъжът от снимките, емигриралата актриса обяснява на английски: „Този красив мъж е най-големият и най-известният актьор на България. Почина преди 6 години, но всички българи продължават да го помнят. Той беше мой съпруг 17 години и е баща на любимия ми син“, цитира „Ретро“.
Внучката на Тодор Колев живее от подаяния в Лондон: Теодора стана циркаджийка по фестивалиВнучката на Тодор Колев си провали кариерата в Лондон и живее от подаяния почти като улична актриса,…Jul 27 2019vijti.com

В Канада втората жена на Адама живее с дъщеря си Анриет, която е от първия й брак с богат белгиец. Наскоро и тя я дарила с внук.
Припомняме, че наскоро внучката на Тодор Колев заяви, че свинщината е обзела България
„Категорично не е вярно, че нямам работа от година и съм започнала да танцувам гола с обръчи по клубовете в Лондон, за да се изхранвам! Не е вярно, че съм бременна в петия месец и съм на постоянни диети“. Това заяви ядосано внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева, която от няколко месеца вече е омъжена и живее със съпруга си в Лондон. Наследницата на големия ни актьор е много обидена заради всякакви слухове по неин адрес след напускането на България.

„Ама как няма да съм възмутена! В България като капак на свинщината, която е обзела цялата държава, никой не уважава истината. Продължавам да се убеждавам, че напускането на страната е най-доброто решение, което съм взимала, или както казва един мой приятел: „То и да ти долипсва България, простотиите там ти помагат бъзро-бързо да спре да ти липсва“, продължава гнева си Теди, цитирана от „България Днес“.
Припомняме, че Теодора авършва НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ в класа на проф. Ивайло Христов. И двамата й родители – Албена Колева и Венцислав Кулев, са завършили ВИТИЗ. Майка й става актриса, а баща й пише пиеси и се занимава с журналистика. Когато решава да учи в академията, тя кандидатства, без никой да знае за родството й с Тодор Колев. Приемат я от втория път в класа на проф. Стефан Данаилов.

Впоследствие Теодора се мести и завършва в класа на проф. Ивайло Христов. Теодора нашумя напоследък с ролята си в „Откраднат живот“.
Източник: Хотарена
Синът на Тодор Колев провали и втория си брак: Александър се раздели със синеоката красавица ДеницаСинът на легендарния актьор Тодор Колев от брака му с шуменката Йорданка Кирилова претърпял поредно …Jul 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!