Глория става баба през януари! Вижте прекрасната бременна Симона Загорова (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изненадите покрай Коледа от родните знаменитости не секват! Само преди ден-два половинката на Криско, Цвети, официално издаде, че е бременна с второто им бебче. Ето че навръх Бъдни вечер друга наша красавица сподели прекрасна новина:

Симона Загорова издаде, че е бременна в 8-ми месец и съвсем скоро ще направи баба майка си, Глория. Симона се очаква да роди през януари, предават от Lupa.bg.

Щерката на Глория – Симона Загорова шашна с новата си визия СНИМКИДъщерята на Глория, която пое по свой собствен път в музиката преди няколко години, продължава да до…Apr 29 2020vijti.com

Симона ЗАгорова бременна

„В навечерието на Рождество Христово искам да ви споделя, че Бог ни изпрати най-големия дар.

Благословени сме да очакваме най-святото – нашата първа рожба! #8месец Пожелавам ви здраве и благополучие за вас и вашите близки! Бъдете смирени и се обичайте!“, написа бъдещата майка и качи фотоси с наедрял корем.

Симона Загорова коремче

Симона е на 24 години, а бъдещият татко се казва Даниел Милушев. За любовта на Симона се разчу през март, но откога точно датират отношенията й с Дани не е ясно. След като стана известен като потенциален зет на поп фолк примата, Даниел Милушев изтри фейсбук профила си и заключи акаунта си в инстаграм.

Симона Загорова измина 2700 километра, за да изненада баща сиРождените дни са чудесен повод да прекараме повече време с хората, които заемат специално място в съ…Nov 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!