Алекс Сърчаджиева взима не лоши пари. Поглези се луксозен подарък за 50 000 лв

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Алекс Сърчаджиева си купи огнено червена Хонда за около 50 000 лева, предава Марица.
В продължение на около две седмици, докато половинката й Иван Ласкин се бореше за живота си във Втора градска болница, Алекс всеки ден му ходела на свиждане с возилото, разкриват пациенти на болничното заведение, пише Уикенд. Всеки ден преди ефира на ВИП Брадър Алекс паркирала лъскавото си возило и отивала да навести актьора.
Тя прекарвала около 15-20 минути в болницата и отпрашвала за студиото в Нови Хан.
Лекарите успели да стабилизират състоянието на Ласкин, но той все още не е изписан.
Какво стана с актьорът Йосиф Сърчаджиев? Вижте къде се е преселил да живее!Актьорът Йосиф Сърчаджиев се е отдал на отшелничество в ловешкото село Кирчево. Той няма никакви анг…Nov 6 2018vijti.com

От няколко години Сърчаджиева е главата на семейството, след като Ласкин остана без работа във Военния театър.
Алекс работи за двама, а със заплатата си от 10 бона във ВИП Брадър може да си позволи не само да издържа семейството, но и да си купи по-луксозно возило.
Автомобилът разполага със система за разпознаване на риска от удар и автоматично спиране в градски условия. Друга екстра на хондата е разпознаване на пътни знаци.
Щерката на Йосиф Сърчаджиев преживя доста
Сега, когато е щастлива майка на сладураната София Ласкин, тя вече спокойно говори за отношенията си с баща й Йосиф, които на практика са тайна за широката публика, пише Блиц.

Малко хора знаят, че Алекс къта снимка, на която актьорът изписва от болница „Шейново“ голямата си любов Пепа Николова заедно с бебето Александра. Влюбената двойка заживяла заедно до първата годинка на Алекс.
Тогава изневиделица един ден Йосиф Сърчаджиев влетява при Пепа и й заявява, че се връща при жена си Райна, защото го е заплашила, че ще се самоубие. „Ставало е въпрос за имоти“, твърди днес Алекс.
Въпреки че я е признал за свое дете, Йосиф завежда дело, за да си върне името и печели делото на първа инстанция. На втора обаче Пепа представя пред съда писмо от 11 страници, от което става напълно ясно кой кой е.

Така Александра си запазва фамилията Сърчаджиева, но пък баща й напълно отсъства от живота й.
Виждат се само два пъти – веднъж я потърсва и води на сладолед в столична сладкарница и веднъж се явява заедно с Пепа на среща с израелския консул, тъй като Алекс смята да замине да учи в далечната държава – нали има еврейски корени по бащина линия. Когато обаче веднъж потърсва баща си във Военния театър, той заявява пред всички, че дъщеря Александра няма. „Баща ми е едно голямо разочарование“, твърди днес любимата на Иван Ласкин.

Алекс Сърчаджиева е загърбила горчивата си семейна сага, за нея най-важни са любимият й Иван и дъщеричката им София. Тя още помни първата си среща с бащата на детето си, когато той й казва: „Някой ден ще бъдеш моя жена и ще те любя“. Тогава била възмутена и чак години по-късно „заканата“ на Ласкин вече била факт. „Иван е всичко, което имам и искам… София е моята малка мечта. Тя е моето дете, а понякога ми се иска и аз да съм дете, а човек е дете, докато има майка“, твърди дъщерята на Пепа Николова, която още не може да прежали майка си.
Стоянка Мутафова претърпя инцидент, спира представленията си и турнето из БългарияНелеп инцидент свали легендарната актриса Стоянка Мутафова от сцената за неопределен период от време…Nov 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!