Вече се разбра защо тв водещата Лора Крумова напусна Нова, причината е основателна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тв водещата Лора Крумова е напуснала телевизията по собствено желание, а не заради решение на Нова, научи „Галерия“.
Журналистката и съпругът й Сотир решили, че ще е най-добре за семейството, ако Лора се преориентира към по-малко натоварена професията. Така Крумова ще има повече време за двете си деца и със Сотир ще се виждат по-често.
Лора и съпругът й почти не се засичали вкъщи. След като излязла по майчинството с второто им дете, журналистката осъзнала колко важно е семейството.
Наесен тя трябваше да се върне в предаването, но е отказала. Засега основно ще преподава във Висшето училище по застраховане и финанси.
Лора Крумова стана даскалка: Нова телевизия и БиТиВи категорично я отрязаха, издържа се от преподавателска дейностПлановете на Лора Крумова да се върне на екран съвсем пропаднали, издават нейни колеги от Нова телев…Jun 14 2019vijti.com

Наскоро медиите публикуваха материали, в които се казваше, че Лора Крумова усилено крие информацията, че договорът ѝ с Нова телевизия е бил прекратен. Ето какво се тиражираше: В момента бившата водеща на „Събуди се“ е по майчинство и се твърдеше, че съвсем скоро тя ще се върне на екран в предаването, но всъщност от ръководството на медията променили внезапно плановете си и столът на Крумова изстинал.
Колеги на тв звездата издават, че тя била уволнена, а заместничката ѝ Мартина Ганчева, която дълго време беше лице на телевизия „България он еър“, щяла да остане като титулярка в съботно-неделния блок. Крумова обаче била твърдо решена да не остава без работа и вече имала план как да прецака работодателите си от Нова. Преди дни блондинката бе засечена да вечеря в компанията на Антон Хекимян, Биляна Гавазова и други кадри от конкурентната Би Ти Ви, което означава, че вероятно съвсем скоро журналистката ще се влее отново в екипа им.

Въпреки че се заричаше този път да отдели повече време на второто си отроче и да се възползва максимално от майчинството, плановете ѝ се променили в движение и Лора вече уточнявала детайлите около новото си професионално амплоа.
Запознати с интригата около тайното уволнение на водещата разкриват, че ръка да се върне обратно в Би Ти Ви, ѝ подал точно Хекимян, който навремето, когато тя реши да напуска, зае нейното място в тогавашното „Тази събота“ и „Тази неделя“. Крумова обаче нямала шанс отново да пробие за същата позиция, тъй като Жени Марчева и Диана Любенова за момента били несменяеми, затова се подготвяла за съвсем нов проект.
Източник: Марица
Лора Крумова се връща в Би Ти Ви? Водещата уволнена от Нова, влиза с Антон ХекимянЛора Крумова усилено крие информацията, че договорът ѝ с Нова телевизия е бил прекратен. В момента б…Jan 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!