Васил Найденов навърши 69 години: Никой не е очаквал, че рождения ден на Кеца ще премине по този начин

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Васил Найденов навърши 69 години в изключително тесен кръг, видя „Ретро“. Естрадната звезда отпразнува рождения си ден в класен столичен ресторант, а гостите на масата му се свеждаха само до 3-ма души – импресариото му Ивайло Манолов и още две близки до сърцето му дами.
Изненадващо от празничната софра на Кеца отсъстваше неговата дуетна партньорка и скъпа приятелка Богдана Карадочева. Каква е причината певицата да не уважи рожденика, не става ясно, но техни общи познати разкриват, че през годините двамата неведнъж си вдигали луди скандали, мълчали си с месеци, но накрая винаги се помирявали. Светските хроники помнят, че само преди 4 месеца, когато съпругът на Карадочева – композиторът Стефан Димитров, празнува 70-годишен юбилей, Найденов бе сред гостите с ВИП покани и събра вниманието на присъстващите, появявайки се на купона с внушителен букет със 70 червени рози за рожденика.
Битката на титаните: Васил Найденов и Георги Христов във война, поводът е повече от озадачаващЕстрадните лъвове Васил Найденов и Георги Христов влязоха в задочна война за фенове. Поводът е повеч…Jul 22 2019vijti.com

„Явно не е искал да прави голям купон. Сигурно си пази силите за догодина, когато и той навършва 70. А и не му се харчат пари за черпни, защото всичко изкарано влага в новото обзавеждане на апартамента си“, коментират близки до изпълнителя на „Телефонна любов“. Всъщност самият Васил все още не бил твърдо убеден, че ще прави голям юбилеен концерт, каквато е традицията сред колегите му в естрадната гилдия. През последното десетилетие той се изявява предимно на клубната сцена и по частни партита, сватби и рождени дни на богаташи.
Ако обаче се реши на такъв рецитал, щял да удари всички в земята, защото вече имал уговорка с руската прима Алла Пугачова, която потвърдила, че ще му гостува в София и ще се включи в честването му. Кеца не се вълнувал прекалено и трудно приемал растящото ЕГН. За рождения си ден си пожелал само здраве, понеже в последната година и той си изпатил – преживял алергични пристъпи, проблеми със сърцето и простатата.

Васил Найденов признава, че напоследък бил извън форма и болежките се нижели една след друг в здравния му картон. Най-сериозни проблеми обаче му създавало сърцето. Години наред то било извън ритъм и се налагало Кеца да го поддържа със специални медикаменти.
След многократни посещения при най-добрите кардиолози в страната на естрадната легенда му било напълно забранено да се вълнува прекомерно, а специалистите били единодушни, че излишните нерви и стрес могат да бъдат фатални за него.
Източник: Ретро
Вече трета изява на Васил Найденов се проваля, напоследък на Васко Кеца хич не му вървиВирус е отложил последния концерт на Васил Найденов в столичен пиано бар, научи HotArena. Това обяви…Jun 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!