Василена Гръбчева напълно забрави Антон Хекимян, смени го с млад лекар

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любовната история на Антон Хекимян с красивата репортерка Василена Гръбчева окончателно вече е в миналото.
Докато някои се надяваха, че двамата рано или късно ще се съберат, лъчезарната журналистка от „Нова телевизия“ вече е сериозно обвързана с друг и не иска и да поглежда назад.
Този път усмихнатата блондинка не се е обвързала с колега журналист, а с доктор.
Новата изгора на Василена се казва Асен Цеков и
е сред младите надежди на българската медицина.
Тв водещият Антон Хекимян насрочи сватбата си: Любимецът на зрителите минава под венчилото на 09.09.2019 г.Тв водещият Антон Хекимян щял да мине под венчилото със старо гадже. Водещият на предаването „Тази с…May 2 2019vijti.com

Асен е неврохирург и работи в една от най-големите частни болници у нас, а миналата година е бил награден с грамота за „Млад лекар на годината“, писа „Галерия“.
С Гръбчева се запознават край хобито му – карането на мотор. Младият доктор е част от „Софийски мотористи“ и като член на групата се занимава с организацията на различни благотворителни събития. На едно от тях пламва и любовта му с бившето гадже на Хекимян.
Любовта им пламва скорострелно и скоро заживяват заедно. Семейството му я одобрява напълно. Младата двойка прекара последния Великден заедно в усамотен хотел в Гърция. Василена също е представила Асен на родителите си и на колегите си в телевизията.

От своя страна, водещият на предаването „Тази сутрин“ по Би Ти Ви Антон Хекимян също е на път да предприеме мерки относно семейното си положение. Той е толкова разочарован от жените, че е решил да се задоми за своя стара любов на специалната дата 09.09.2019 г., ако дотогава не срещне сродната си душа – пише в. „Уикенд“.
„Явно скоро няма да ми потръгне в любовта.
Но това в никакъв случай не ме притеснява. Знам много точно как ще се развие бъдещето. Ако не успея да си намеря половинка, ще се оженя за стара приятелка на 9 септември. Така сме си го решили и ще си изпълним обещанието.“ – категоричен е водещият.
Източник: Хотарена
Антон Хекимян се цели нависоко: Смята да зареже телевизията и да се впусне в по-сериозни начинанияАнтон Хекимян кроял тайни планове да зареже тв кариерата си и да се впусне в по-сериозни начинания. …Apr 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!