Тв водещият Антон Хекимян насрочи сватбата си: Любимецът на зрителите минава под венчилото на 09.09.2019 г.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тв водещият Антон Хекимян щял да мине под венчилото със старо гадже.
Водещият на предаването „Тази сутрин“ по Би Ти Ви Антон Хекимян толкова е разочарован от жените, че е решил да се задоми за своя стара любов на специалната дата 09.09.2019 г., ако дотогава не срещне сродната си душа – пише в. „Уикенд“.
„Явно скоро няма да ми потръгне в любовта.
Но това в никакъв случай не ме притеснява. Знам много точно как ще се развие бъдещето. Ако не успея да си намеря половинка, ще се оженя за стара приятелка на 9 септември. Така сме си го решили и ще си изпълним обещанието.
Антон Хекимян се цели нависоко: Смята да зареже телевизията и да се впусне в по-сериозни начинанияАнтон Хекимян кроял тайни планове да зареже тв кариерата си и да се впусне в по-сериозни начинания. …Apr 19 2019vijti.com

Ще бъдем точно като Джулия Робъртс и Дърмът Мълроуни в „Сватбата на най-добрия ми приятел“. Хората сигурно ще ми се смеят, но аз съм доказал, че съм човек на импулсивните решения“ – категоричен е Антон Хекимян.
34-годишният арменец дал обета преди няколко години, когато направил мил жест за своята приятелка, а тя не само че не го оценила, но и го изоставила. Влюбеният Антон се счепкал с нея и решил да я умилостиви, като закачил огромен транспарант с надпис: „Ани, обичам те, върни се!“ – на строежа срещу нейния блок.
Отговорът обаче от нейна страна бил есемес със съдържание: „Върви на майната си, всичко свърши!“

Антон Хекимян е известен сред колегите си като работохолик, което му пречи в любовта.
По-миналата година той се раздели с дългогодишната си приятелка Василена Гръбчева, която е репортерка в Нова телевизия. Двамата бяха двойка в продължение на четири години и Антон вече дори говореше за брак и дете, докато блондинката не го напусна. Причините за раздялата така и останаха в тайна. Двамата спряха да се появяват заедно и да пускат общи снимки във фейсбук още през лятото на миналата година. Василена първа обяви раздялата, но и тя не каза какви са причините. Самият Антон е признавал, че е тежък характер и съжителството с него не е лесна работа, пише „Галерия“.

С Василена днес поддържат приятелски отношения за разлика от предишната му връзка която продължава две години. За нея той прави истински чудеса от любов.
„Приех раздялата с бившата ми приятелка много тежко, бях на дъното. Две години изкарахме заедно. Не мога да скрия, че над година бях в състояние, в което сякаш нямах сърце. След това дори не си и помислях за връзка с друга жена“, разкрива тв водещият, който дори мислел за брак с жената, която му разбила сърцето.
Източник: kliuki.ws
Това се казва грижовен син: Ергенът Антон Хекимян вече не живее сам в чисто новия си апартаментАнтон Хекимян вече не живее сам в чисто новия си апартамент. Вместо обаче да съжителства с жена, веч…Apr 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!