Ваня Цветкова след смъртта на бившия си мъж Павел Дойчев: Прости ми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Ваня Цветкова разплака приятелите си в социалните мрежи с трогателно послание от Америка след внезапната смърт на бившия ѝ съпруг Павел Дойчев. Каскадьорът се спомина през миналата седмица, а 2 дни след кончината му бившата му съпруга изрази тъгата си в три реда. „Срещаме се! Разделяме се! Прости!“, написа Ваня, която имаше 18-годишен брак с Дойчев.
Приятели и роднини също останаха изумени от новината за кончината на каскадьора, който в последните години се радвал на отлично здраве. От известно време насам Дойчев живееше спокойно и в изолация в село Фазаново край Бургас, далеч от медийното внимание и артистичните среди. Още при развода си с Ваня той ѝ завещава цялото си имущество, което се твърди, че възлиза на 300 000 лева.
Актрисата Ваня Цветкова неочаквано забогатя: Бившият й съпруг се спомина и й остави огромно наследствоАктрисата Ваня Цветкова има имоти за 300 000 лева от бившия си съпруг Павел Дойчев, който изненадващ…Jun 21 2019vijti.com

Цветкова се запознава с Дойчев по време на снимките на култовия филм „Комбина”. Тогава тя е в главната роля с Иван Иванов, а Дойчев е „бияч” от бандата на Ники Сотиров.
По всичко изглеждало, че Ваня го харесвала много, тъй като многократно търсела поводи да се срещнат, разказва по-късно самият Дойчев. По онова време тя имала връзка с режисьора Огнян Купенов, но след снимките се прибрала в София и звъннала на Павел, под претекст че имала проблеми с парното на полския си фиат, който току-що си била купила. Така искала да го предизвика да се срещнат отново.

По онова време каскадьорът е разведен, има двама синове, а Ваня редовно го кани на ресторанти и по купони. Той обаче дори и не разбрал, че го сваляла, докато веднъж не му се обадила, че няма кой да ѝ гледа пуделчето, и го помолила да му го остави. Станало късно и Ваня останала да нощува в жилището му, където прекарала и следващите шест месеца. Малко след това двамата се женят, а бракът им издържа цели 18 години. Но в един момент Ваня решава, че иска развод.
„Просто дойде един ден и ми каза: „Павка, ние с теб трябва да се разделим”, а аз ѝ отвърнах: „Аз не искам да се развеждам с теб и няма да ти дам развод!“… Но можеш ли да спреш една жена, ако иска да се раздели с теб“, споделя по-късно Дойчев. „При развода ѝ дадох всичко – и апартаментите, и къщата в Америка, и вилата, и колите… на стойност 300 000 лева. Нищо не съм взел! Взех си само четката за зъби и джапанките, всичко друго ѝ оставих“, признава след време той.
Източник: Ретро
Яна Маринова разкри най-голямата драма в живота си: Имах сериозни проблеми с майка си, наскоро починаАктрисата, модел и каскадьор Яна Маринова за пръв път разкрива най-тежката тайна в живота си – тя ра…Oct 31 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!