Актрисата Ваня Цветкова неочаквано забогатя: Бившият й съпруг се спомина и й остави огромно наследство

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Ваня Цветкова има имоти за 300 000 лева от бившия си съпруг Павел Дойчев, който изненадващо се спомина вчера. Актрисата и съпругът й се разделиха след 18 години семеен живот, а покойния каскадьор й прехвърлил цялото си имущество при развода им, научи HotArena.
Приятели и роднини останаха изумени от новината за кончината на Дойчев. Тъжната вест бе съобщена в социалните мрежи от негови приятели.
„Сбогом, Павка! И ти се гмурна във вечното леговище! Много ми е мъчно, че не успяхме в този живот! Дали сме дума за следващия! И ще го направим! Чакайте ме с Гицата“, пише на стената му Марио Марков, пише „Телеграф”. В последните години от живота си, актьорът живееше в село Фазаново край Бургас. Очаква се неговите близки и приятели да присъстват на изпращането му.
Яна Маринова разкри най-голямата драма в живота си: Имах сериозни проблеми с майка си, наскоро починаАктрисата, модел и каскадьор Яна Маринова за пръв път разкрива най-тежката тайна в живота си – тя ра…Oct 31 2018vijti.com

Ваня Цветкова се запознава с Дойчев по време на снимките на култовия филм „Комбина”. Тогава тя е в главната роля с Иван Иванов, а Дойчев е бияч от бандата на Ники Сотиров.
По всичко изглежда, че Ваня го е харесала много, тъй като многократно търси поводи да се срещнат. По онова време тя е гадже на режисьора Огнян Купенов, но след снимките се прибира в София и звъни на Дойчев, че има проблем с парното на полския й фиат, който си е купила наскоро.
По онова време той е разведен, има двама синове, а тя редовно го кани на ресторанти и по купони. Той обаче дори и не разбрал, че го сваля, докато веднъж не му се обадила, че няма кой да й гледа пуделчето и го помолила да му го остави. Станало късно и Ваня останала да нощува в жилището му, където останала шест месеца.

Малко след това двамата се женят, а бракът им издържа цели 18 години. Но в един момент Ваня решава, че иска развод.
„Просто дойде един ден и ми каза: „Павка, ние с теб трябва да се разделим”, А аз й отвърнах „Аз не искам да се развеждам с теб и няма да ти дам развод!”…Но можеш ли да спреш една жена, ако иска да се раздели с теб.
При развода й дадох всичко – и апартаментите, и къщата в Америка, и вилата, и колите.. на стойност 300 000 лева. Нищо не съм взел! Взех си само четката за зъби и джапанките, всичко друго й оставих“, казва години по-късно покойният вече Павел Дойчев.
Източник: Хотарена
Ернестина Шинова с тежки думи за заминаването на Андрей Слабаков: Актрисата все още не може да се примири със злобата у хоратаАктрисата Ернестина Шинова изрече доста тежки думи по повод заминаването на половинката й Андрей Сла…Jun 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!