Валериа Войкова: Не искам да съм като Крисия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички песни, които имам като репертоар са благодарение на Слави Трифонов! Това заяви пред „България Днес“ 13-годишната Валериа Войкова.
Момичето впечатли жури и публика в последния епизод на „България търси талант“, а с уникалното изпълнение на песен на Лара Фабиан накара Катето Евро да натисне златния бутон и да я прати директно на финал.
Валериа се занимава професионално с музика от 8-годишна, изявявала се е на много концерти и международни фестивали, където грабва призове с уникалния си глас. Тя обаче никога няма да забрави участието си в конкурса за избор на партньорка на г-н Андреев в „Шоуто на Слави“.
Крисия: Да работиш с Ку- ку Бенд и Слави Трифонов е престиж и удоволствиеДа работиш с Ку- ку Бенд и Слави Трифонов е престиж и удоволствие, категорична е Крисия. “За мен вре…Sep 7 2019vijti.com

„Там трябваше да уча много различни песни за2-3 дни. Това беше един период, в който работехме на бързи обороти“, спомня си талантливата Валериа. Тя се чувствала много добре да си сътрудничи с „Ку-ку бенд“ и ги смята за уникални музиканти. От предаването й останали много приятелства, но най-често поддържа контакт с Евгени Димитров-Маестрото, който и дава съвети за песни.
„Не искам да съм новата Крисия. Много я харесвам и й се възхищавам, но не искам да се чувствам като нея и да преживея всичко, което тя преживя. Искам да остана себе си и да правя това, което аз искам“, отсича младата певица.

Припомняме, че наскоро Крисия заяви: „Да работиш с Ку- ку Бенд и Слави Трифонов е престиж и удоволствие. За мен времето, прекарано с тях, е изключително ценно и незабравимо, а всеки един момент е ярък спомен. Големите концерти, многохилядната публика и силната емоция на голямата сцена са безценни!”, категорично е момичето.
Музикантите на Слави създават песента “Детска планета”, с която Крисия, Хасан и Ибрахим триумфираха на детската Евровизия в Малта.
Сега близнаците продължават музикалното си образование в Германия.
“Знам, че се развиват много добре, и съм щастлива за тях, те са невероятни музиканти и виртуози, радва се Крисия. Не сме се чували скоро, но поддържаме връзка, когато можем”.

В музикалните среди се шушукаше, че скоро Крисия ще се присъедини към семейството на Пайнер, но певицата ги отрече. От няколко месеца Пайнера води активна политика на привличането на даровити млади изпълнители.
Източник: Хотарена
Митко Пайнера печели: Чалгата е на път да погълне детето-чудо КрисияТалантливата разградчанка вероятно от есента ще се присъедини към фолккомпанията „Пайнер“, научи „Бъ…Aug 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!