Крисия: Да работиш с Ку- ку Бенд и Слави Трифонов е престиж и удоволствие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Да работиш с Ку- ку Бенд и Слави Трифонов е престиж и удоволствие, категорична е Крисия. “За мен времето, прекарано с тях, е изключително ценно и незабравимо, а всеки един момент е ярък спомен. Големите концерти, многохилядната публика и силната емоция на голямата сцена са безценни!”, категорично е момичето.
Музикантите на Слави създават песента “Детска планета”, с която Крисия, Хасан и Ибрахим триумфираха на детската Евровизия в Малта.
Сега близнаците продължават музикалното си образование в Германия.
“Знам, че се развиват много добре, и съм щастлива за тях, те са невероятни музиканти и виртуози, радва се Крисия. Не сме се чували скоро, но поддържаме връзка, когато можем”.
Крисия купонясва в автобус в първия си клип, след раздялата с „Шоуто на Слави“15-годишната Крисия пусна първия си клип, откакто напусна Слави Трифонов, видя HotArena. С парчето „…Jul 7 2019vijti.com

Припомняме, че талантливата разградчанка вероятно от есента ще се присъедини към фолккомпанията „Пайнер“, научи „България Днес“.
По информация на наши източници Крисия и родителите й вече са се срещали с чалга гуруто Митко Пайнера. След първата им среща засега семейството на малката певица отказва да я пусне в дълбоките фолкводи. Но има шанс до края на годината Крисия да подпише договор и да се присъедини към чалга армията, която шества по родните дискотеки и кръчми.
От няколко месеца Пайнера води активна политика на привличането на даровити млади изпълнители.

Така в компанията му се озоваха победителят от „Гласът на България“ Радко Петков, както и бившето протеже на Слави Трифонов и участничка в шоуто му Даниела Пирянкова. Младежите вече са в подготовка на първите си песни, които ще бъдат в дуети с далеч по-опитни изпълнители – Анелия и Джордан.
Крисия също ще има възможността да направи дует с популярен изпълнител, макар че нейните интереси са в различни музикални стилове. В Националното музикално училище „Любомир Пипков“ тя изучава джаз и поп пеене и иска да се развива точно в тази насока. Но все пак изкушението е голямо.
Наскоро тийнейджърката разказа, че е преминала през труден период. Това бил моментът, в който осъзнава колко известна е станала покрай участието си в „Шоуто на Слави“.

Тогава малката певица била на път да се главозамае и да позволи славата да разбие отношенията й с много близки хора.
Миналия месец 15-годишната надежда на българската музика пусна първия си видеоклип, откакто напусна Слави Трифонов. В продължение на близо две години Крисия нямаше никакви публични изяви и затова реши да прекрати професионалните си отношения с телевизионния водещ. Сега с парчето „Витамин“ Крисия буквално възражда кариерата си.
Източник: Марица
Крисия си го върна на Слави: Детето чудо направи голяма крачкаДетето чудо Крисия, която изгря в „Шоуто на Слави“, пуска първата си самостоятелна песен. Тийнейджър…Jun 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!