Бившият на Милена я зачеркна от живота си: Бащата на детето й не ще и да чуе за нея

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Две и повече години след развода, Милена Славова има нова любов, разбра HotArena.
Партньорът й е по-млад от нея и наскоро се е нанесъл в жилището й в столичния квартал Лозенец. Тя пази името на човека до нея в тайна, но признава, че искрата помежду им пламнала на мотосъбор.
Рокаджийката притежава мощна машина, с която обикаля страната от няколко години. Приятелят й се занимава с ремонт на коли и също има дете от предишна връзка.
След разпада на брака им бащата на детето й Тони се върна в Лондон и отказва да говори с нея, заради новия й, предават от България днес.
Саня Борисова влиза във Фермата, за да забрави за тежкия развод с Ники ИлиевCaня Бopиcoвa ce впycĸa в нoвo пpeдизвиĸaтeлcтвo, зa дa зaбpaви тeжĸия paзвoд c Hиĸи Илиeв Eднa oт н…Aug 9 2019vijti.com

В едно скорошно интервю Милена Славова е по-откровена от всякога – и за личните перипетии, и за професионалните препъникамъчета, през които преминава:
– Милена, имаш нов албум – „13”, но фатална се оказва подготовката ти за него, защото си станала жертва на кражба – апаши разбиват колата ти и взимат тефтера с текстовете на песните…
– Да, точно така стана, много неприятно. Оставих тефтера в колата на предната седалка за няма и 15 минутки, слязох, без и през ум да ми мине, че някой може да се поинтересува от тефтер, дебел два пръста, за който си личи от два километра, че не е портмоне. Наложи ми се после да възстановявам текстове, които не знам наизуст. Кръстих албума 13 не само заради това, че песните в него са толкова, а и заради този случай.

15_Milena_vatre1.JPG- Повечето от изпълнителите са наясно, че да направиш диск днес, има повече сантиментална, отколкото търговска стойност, защото всичко се „дърпа” в интернет…
– Да, аз дори разбрах, че албумът ми е вече качен в пиратските сайтове. Това ми се отразява зле, обижда ме – оказва се, че половината от хората, които ме прегръщат по концерти, после отиват и… ме крадат! И това са хора, които ме обичат, което е най-тъжното. Психиката е – защо да давам пари, като може и да не давам, моят труд не ги интересува, аз едва ли не съм длъжна да бълвам музика, която да ги забавлява.

– Тиражира се информацията, че е трябвало да участваш в риалитито „Фермата”, но си се отказала в последния момент заради неприключил развод…
– Да, пусна се такъв слух, но не е вярно. Получило се е явно някакво объркване, защото реално аз много искам да участвам в това шоу, но никой не ме е търсил, не ме е канил. Другото – не живея с приятеля си, да, но и не съм се развеждала с него, защото ние никога не сме били женени.
Той е в Лондон, а аз съм тук
– А защо сте на такова голямо разстояние един от друг?
– На него тук просто не му вървяха нещата и реши да се прибере в Лондон, аз си останах тук. И просто се наложи да се разделим, няма как. Сега обаче с дъщеря ми Куини ще заминаваме за Лондон.

– Ето това е новина! Може би отново ще се съберете като семейство…?
– Абсолютно е новина, предвид тиражираните информации! До една седмица си стягаме багажа и заминаваме. Идеята е Куини да учи там. А дали ще се съберем с Тони, това не искам да коментирам, не знам… За последните години съм разбрала едно – човек никога не трябва да си прави планове.
– Как е майка ти? Последно ми беше споделяла миналата година, че си късаш нервите с различни институции, а тя болна и възрастна вече…
– Уви, същата история. Канят я да ходи на прегледи, при положение, че навън е 40 градуса, а когато отиде до кабинета, да чака там поне още час. Това за човек на 85… не искам да го коментирам. Това са начини на работа, присъщи за третия свят, а ние претендираме, че сме европейска държава. И ако не сме ние да й помагаме, с каквото можем, да я караме, тя е обречена. Пълен геноцид! И това е заради всички крадци в правителството, които докараха дотук ситуацията!

Майка ми живее в София с мен, но аз й предложих няколко пъти да я взема с нас в Англия, защото там не стига, че ще й ходят на крака, лекарствата й ще са безплатни, а на нея само те на месец са и близо 180 лева, но и ще се чувства спокойна. На мен само за подписите, които трябва да събера от различни доктори, ми отива времето. Веднъж ми се случи три пъти да се връщам при един доктор, защото обърква документите. Ами, ако аз нямам кола или не съм аз да отида и да свърша всичкото това, майка ми няма как физически да го направи!…
– Но майка ти, предполагам, отказва да живее извън България?
– Отказва, да, защото тя усеща, че е болна жена, иска само душевен комфорт и спокойствие. Тя е с нагласата, че е възрастна и ще си отиде скоро и иска това да се случи вкъщи.

– Казваш, че дъщеричката ти ще учи в Англия. А мислила ли си да напуснеш България и да заживееш там?
– Истината е, че да. Не съм го споделяла сега публично, но е така. И аз неслучайно съм с двойно гражданство. Тук ми е протекъл животът, ще обърна всичко наопаки, когато започна отначало всичко там, но… май така ще стане. Обмислям го от две години насам.
Куини също е и с британски паспорт, а всички наши приятели, които знаят за това мое решение, казват, че ние сме единствените луди, които стоим в България, при положение, че сме британски граждани. Всички други, без да имат документи, нито пари, без контакти, без дори да знаят езика, стават и си заминават. А ние имаме всичко – и стоим тук.

Изпълнителката при участието си в екстремното риалити „Африка: звездите сигурно са полудели”
– Защо?
– Защото сърцето ми е в България. Някои приятели ми казват – слушай разума, други – слушай сърцето, но май сърцето не трябва да се слуша, колкото и на човек да му е неприятно. Какво се случва, когато си слушам сърцето?! Седя тук и какво става – положението става все по-зле. Искам тук да правя, да развивам целия този опит, който имам през годините, но тук е такава бюрокрация, шуробаджанащина, някакви измамници, които ти решават съдбата, и животът ти зависи от това дали плащаш на някого или не…

– Обяви неотдавна кандидатурата си за общински съветник в Горна Малина заедно с Петко Петков – Полицая. Влизането в политиката ли ще промени ситуацията за теб?
– О, не! Какво да променя, аз и там вече виждам за какво става въпрос. Хората с парите си купуват нещата – това е. Имам желание да вляза в политиката, но политиката няма нужда от идеалисти, поне в България. Тук всичко е далавера, схема, кой с кого е, кой срещу кого е, уж някои са едни срещу други, пък после се оказва, че са в един отбор.
Като се върна в Англия обаче, няма да вляза в никаква политика тук. А Петко – той ги дебне, хванал е разни корумпирани схеми в общината, никой не иска да застане зад него, да го подкрепи, от страх. Точен човек е, знам го от години. Но това, че е разконспирирал разни измами, е добре за хората, които живеят в окръга, защото имат човек, който им помага.

В случая ние сме независими. Аз не членувам никъде, просто на мен идеята да се борим за истината и доброто на хората ми хареса. Не искам да влизам в никакви схеми с никого и някой да ме използва като примамка.
– Трудно е да си в политиката и да не си в схема…
– Но може би пък не е толкова невъзможно. Искам да пробвам. Обаче как ще пробвам, не знам още… Ходих да се запозная с няколко човека там и още от самото начало, като чух как си говорят – обсъждат зад гърба на този и онзи, след това отиват и сядат на една маса всички, започна много да ми мирише.

Гнило е! Не знам… аз съм човек на изкуството, гледам на живота по друг начин и вярвам, че като има нещо, което може да се направи за хората, всички трябва да работят за него. А не само да бълват думи и празни приказки, а хората, които не разбират – да вярват, а после нищо да не се случва. И когато на някого му свърши мандатът, той излиза от политиката вече забогатял! Защо няма закони за тия работи – тези хора да бъдат наказани? Защото всички са в кюпа, затова!
– Ние беден политик май нямаме!
– Точно! А защо е така?!… А на Петко хубавото му е това, че е много беден, кара ужасно строшена кола. В сравнение с него аз съм като някакъв милионер. Колата му едва върви, толкова е разбита, по-разбита и от най-разбитото такси. Но той е честен! Не влиза в схеми, затова са го и пребили поръчково – защото е надушил преди време разни измами.

– Петко Петков-Полицая беше пребит миналата година. След като излезе от болницата тогава, той направи изповед за случилото се пред „ШОУ” и заяви, че счита за поръчител на зверството Емил Найденов – кмет на Горна Малина и баща на известната журналистка Диана Найденова, а за извършители – синът на кръчмарката на село Макоцево Катя Йончева и мъжът на селската кметица Мария Георгиева…
– И аз говорих с хора, които само предполагат кой може да е поръчал пребиването. Петко е правил разни разкрития, писал си е и материали – давал ги е дори в пресата на няколко пъти, но те не излизат, поради натиск отгоре. За конкретни имена не мога да говоря, не съм толкова запозната, но фактите са такива, за съжаление.

Той е бивш полицай, има нюх, разучил е нещата и ги е доказал. И автоматично е станал неизгоден за другите. Затова са го и пребили. Застанах зад него, подкрепих го, защото е честен, обикновен човек. Беше ми казал: „На мен ми трябва помощ, защото никой не ще да застане на моя страна, хората ги е страх!”.
– Милена, да завършим с нещо куриозно и музикално – попаднала си наскоро в някаква серия от случки с фенове, които те… нараняват, без да искат! Последно на феста във Велико Търново почитател те е изгорил с фас в слепоочието…
– О, да, интересна серия се получи (смее се), не много приятна, но какво да се прави. Това е от много прегръдки и целувки. Имам доста физически наранявания. Изгарянето от цигарата на слепоочието даже още ми стои като белег. Навремето пък такива прегръдки са ми въртели разни фенове, че са ми пукали ребрата така, че после да не мога да си взема въздух 15 минути.

Даже като по-малка аз имах съмнение, че едното ми ребро е пукнато, защото 4-5 дни след това имах страхотни болки. От много любов имам и няколко опита за счупване на предните зъби – като ми ударят микрофона в зъбите и…
– Значи трябва да стоиш една идея по-далеч от феновете, за да останеш все пак цяла…
– (смее се) Няма да тръгна никога с бодигардове, аз съм един от тях, не съм някаква звезда, паднала от небето, парашутист.

Интервю на Анелия ПОПОВА,blitz.bg
Източник: Хотарена
Теди Велинова съсипала д-р Енчев преди развода: Докарала мъжа си до успокоителниНай-после стана ясно точно какво е разделило пластичния хирург на звездите д-р Ангел Енчев и майката…Aug 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!