Антония Петрова се скара на последователите си в мрежата, обиди ги жестоко

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Калканджиева може да е шеста по хубост, но първа по скандалност е Антония Петрова, узна HotArena.
Носителката на титла „Мис България“ се скара във виртуалното пространство.
Раздразнена, че някой е опитал да я разкритикува, тя бълва това:
„Интересно, не мога да разбера защо някой има някакви претенции какво пиша аз в личния си, подчертавам личния си профил?! За себе си, за детето си какво публикувам, какво казвам и колко хваля детето си?! Подчертавам в личния си профил, няколко пъти! Като на някой това не се харесва, да спре да го посещава, а не да ми ръси умни мисли какво и как да живея живота си! Особено хора, които приличат на карикатури, и техните животи, както и тези на децата им са напълно провалени!“, цитира „България Днес“.
Големи амбиции тресат Антония Петрова: Хиперамбициозната майка мъчи 6-месечния си син заради егото си„Мис България 2009” Антония Петрова-Батинкова, която стана майка навръх именния си ден Антоновден, з…Aug 17 2019vijti.com

Припомняме също, че „Мис България 2009” Антония Петрова-Батинкова, която стана майка навръх именния си ден Антоновден, за пореден път доказа, че е хиперамбициозна майка, разбра HotArena.
След като му направи погача с 40 орисници, а в края на юни се похвали, че Бести е изкачил връх Вихрен, макар и в бебешко кенгуру, Тоца публикува видеоклип как заедно със съпруга й Ивайло насърчават 6-месечното бебе да стои на краката си и да направи няколко крачки. На неговата възраст връстниците му се учат да седят стабилно седнали, писа „Уикенд“.

„Благовест Ивайло Батинков на 6 месеца: стои прав, ходи, подпирайки се за мебелите, балансира, изправя се напълно сам и лази със скоростта на светлината! Уникален малък мъж!”, хвалеше го бившата миска. Във видеото малчуганът се изправя на крака, подпирайки се на радиаторите на парното, опитва се да се задържи на крака, олюлява се, пада на земята и започва да пълзи.
„Пълзи със скоростта на светлината, стои прав сам, балансирайки и почти ходи, придържайки се за мебелите или за нас от сутрин до вечер! Бест е най-усмихнатото, будно, активно, любознателно и комуникативно дете!”, не може да го нахвали Тоца.
Еуфорията й обаче разгневи майките в най-посещавания женски сайт bg-mamma, които бяха втрещени и възмутени от амбициите на Антония синът й да изглежда като вундеркинд. „Оставете детето на мира”, бяха най-честите препоръки на останалите родителки.
Източник: Хотарена
Съсипаха от подигравки Антония Петрова заради погачата за сина й, нарекоха я „голям кич“Обвиниха Антония Петрова, че е прекалила Антония Петрова организира погача на сина си Благовест с те…Mar 10 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!