Атанас Колев има ново гадже: Започва нов живот, но се изказа и за Мария Илиева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Победителят от последния сезон на „ВИП Брадър” Атанас Колев има ново гадже. Самият той потвърди новината, че е влюбен и щастлив, но отказа да сподели коя е жената до него, научи HotArena. След като спечели риалити формата, Наско не може да се оплаче от липсата на фенки. Музикантът обаче е категоричен, че не се възползва от славата си и няма краткотрайни афери.
„Моята глава не може лесно да бъде завъртяна. Знам какво искам от живота, затова и дълго съм бил сам”, разказва Наско. Негови приятели издават, че приятелката му се казва Симона и е модел от Варна.
Мариана Попова е отвратена от колегите си, спира да пееМариана Попова ще пусне нова песен, след която, категорично заяви в „Папараци“, че спира да пее, тъй…Mar 11 2019vijti.com

Двамата дори имат общи снимки в социалната мрежа, но засега не признават отношенията си, пише „България днес“.
През годините певецът бе обект на много клюки заради аферата с Мария Илиева. Самата изпълнителка никога не е коментирала връзката им, но той признава, че са били заедно известно време.
Илиева дори го продуцираше, но изтри записите му и забрани да се излъчват, като заяви, че не са спазени уговорки между двамата, пише „България днес”.
„Публично никога не съм говорила за този казус. Атанас беше в „Стерео стая” и по моя преценка, както и на колеги продуценти, той беше изключително добре развиван и продуциран професионално.
В един момент не бяха спазени уговорки, а професионалната отговорност се разми и изчезна. Това създаде немалко проблеми на компанията и ние счетохме, че направената инвестиция в тези проекти няма как да бъде върната, след като вече не работим заедно. И е абсолютно ненужна”, коментира преди време Илиева.
Тя така и не потвърди връзката помежду им, но самият Колев е категоричен, че такава определено е имало.
„Мария Илиева е минало. Нищо повече няма да кажа, защото имам нов живот”, признава Наско.

Все пак, историята помни, че преди време, веднага след като Наско беше научил, че Мария и бащата на отрочето й – Георги Михайлов, вече не живеят заедно, рапърът Наско засипваше старата си изгора с есемеси и телефонни обаждания.
Отначало Илиева подминавала вниманието, но в един момент се съгласила на среща.
Източник: марица
Българката Мария Бобева, което живее в Ел Ей, си написа сама роля и успя да спечели награда за главна филмова роля от фестивал в Сидни„Писна ми да бъда отхвърляна на кастинги или заради това, че съм имала акцент, или заради нещо друго…Dec 20 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!