Експрезидентът Росен Пленвелиев се похвали с тъща за милиони, носи на ръце майката на Деси

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Експрезидентът с тъща за милиони, Лили Шопска пък със зет като мед
Росен Плевнелиев се е уредил със златна тъща. Младоженецът е взел под крилото си майката на Деси. Приютил я в семейното жилище и не дава косъм да падне от главата й.
Лили Шопска поела изцяло да се грижи за бебето Йоан.
Както и за по-голямата щерка на дъщеря си от предишната й връзка. Възрастната дама се нанесла в жилището на младото семейство още преди да се роди бебето.
Съпругата на експрезидента Росен Плевнелиев – Деси Банова, се жертва заради бебето, но крои и нови плановеСиноптичката Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето си. Откакто роди сина си Йоан от бившия пр…May 15 2019vijti.com

Баба Лили все още не е на пенсионна възраст и затова ходи на работа.
Но заради задълженията си към децата се ползвала с намалено работно време. Разликата в заплатата й поемал зетя. Като заедно с бившата синоптичка взели решение всеки месец да привеждат на майка й определена сума.
Скоро в свое интервю Плевнелиев сподели, че обожава тъща си.
Нарича я подреден човек и не крие, че я обича и й се възхищава. Освен това любимия зет често я изненадвал с някой марков подарък. Я часовник ще й подари, я маркови перли или пък бутиков тоалет.

Съвместното съжителство с майката на половинката си изобщо не го притеснявало. Известен факт е, че семейството на бившия държавен глава живее в две съседни къщи. За Лили Шопска имало отделен вход, нейна спалня, кухня и санитарен възел, предават от hotarena.net. Изобщо не се налагало да натрапва присъствието си на младите. Може би това е и една от основните причини за това необичайно по принцип разбирателство между зет и тъща.
Освен това Лили била много деликатен човек и избягвала да се засича със зетя. Виждали се когато се налагало да се грижи за бебето. А на Росен компанията й му била приятна и не спирал да я хвали навред.
Източник: Разкрития.ком
Разбра се кой е сватосал Деси и Росен Плевнелиеви: Щастливата синоптичка изказа публични благодарности„Благодаря на фондацията и на Деси Тенекеджиева, че ме запозна с този прекрасен човек и баща. Пожела…Apr 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!