Албена Михова вече е щастлива свекърва: Снахата на Албена Михова е пълно нейно копие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Албена Михова вече е щастлива свекърва, привързана към снаха си, научи HotArena.
Актрисата от Полицаите от края на града, която години наред си падаше по-млади от нея мъже, сега се е кротнала и се радва единствено на любовното щастие на своя син.
Когато миналата година наследникът й Мартин завършил гимназия, комичката променила изцяло отношението си към живота. Тя решила да сложи край на лудите свалки и да стане сериозна улегнала жена. Точно тогава синът й се влюбил в млада кандидат-актриса. Връзката им се развила бързо и днес момичето дори живее в дома на своя любим. Албена се грижела за снахата като за своя родна дъщеря, издават запознати.
Маргарита Михнева не харесва кандидат зетя, позволи си нещо, което нито една майка не трябва да правиМаргарита Михнева хич не останала очарована от младия и високообразован мъж, когото дъщеря й довела …May 19 2019vijti.com

Въпросната дама се казва Мадлен и на външен вид доста напомня своята свекърва. Също като Михова девойката не може да се похвали със слаба и стройна фигура, но пък е чаровна и винаги усмихната. Освен това се твърди, че младата госпожица била и доста талантлива артистка.
Мадлен е състудентка на своя любим.
И двамата учат актьорско майсторство в НАТФИЗ и са заедно и вкъщи, и в училище.
Албена толкова бързо свикнала със снахичката си, че вече се обръщала към нея с „рожбе”. На студентския празник звездата поздравила Мартин и изгората му с думите:

„Бъдете издръжливи и все така влюбени в живота, деца мои! Нека всичко да ви спори! Пожелавам ви успешни години, отлични оценки на изпитите и да изненадвате приятно вашата публика!
Обичам ви, защото сте упорити и много кадърни!”.
Засега не е ясно дали влюбените ще узаконят връзката си с подписи. Най-вероятно те ще продължат да съжителстват без брак и в следващите няколко години, тъй като все още са твърде млади.
„Мартин е много по-сериозен от майка си по отношение на любовта.

Той е изключително привързан към приятелката си и няма да е изненада, ако остане с нея цял живот”, коментират от антуража на комедиантката.
Синът на Албена бил невръстно момченце, когато родителите му се разделили. В ученическите си години той страдал, че майка му и баща му Стефан Желанков не живеят под един покрив – нищо че имал редовни контакти и с двамата. Още тогава бъдещият актьор си дал дума, че когато някой ден си намери жена, няма да я изостави, ще пази любовта си, пише „Уикенд“.
Източник: Хотарена
Каквато майката, такава и дъщерята: Парите за следването на Мегз дошли от измамиСкандалната Миглена Каканашева-Мегз е наследила от своята майка усета към правенето на пари от нищо.…May 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!