Каквато майката, такава и дъщерята: Парите за следването на Мегз дошли от измами

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скандалната Миглена Каканашева-Мегз е наследила от своята майка усета към правенето на пари от нищо. Именно родителката научила щерка си как да омотава в коварни схеми наивните мъже, които тичат след фустата й. Точно по този начин преди години самата Магдалена натрупала луди пари. Тя завлякла с тлъсти суми цяла детска градина в родни Раковски, а да стори това й помогнал тогавашният й лубовник – отбелязва изданието.
В пловдивското градче Раковски още се разказва историята на майката на Мегз – Магдалена, окрала парите за ремонт на една от забавачките в града. Това станало, още когато дъщерята била ученичка. Г-жа Каканашева работела като касиер в детска градина в местния квартал „Секирово“. Заплатата й била близка до минималнота и семейството се чудело как да свързва двата края.
Нечуван скандал в Nova заради МегзРаботата с тежък характер като Мегз не е никак лесна Хитовото риалити INSTAQUEEN е гордостта на Кака…May 14 2019vijti.com
Точно тогава обаче в градината решили да правят ремонт. Касиерката видяла в това златна възможност.

„Този ремонт излезе златен.
Каканашева започна да надписва сметките за материали и заплати на работниците, представяше за осребряване фалшиви фактури, проточи работата и завлече градината поне със стотина бона“ – твърдят местни жители.
За да направи всичко това, й била нужна сериозна помощ, и то от страна на строителните работници.
Каканашева-старша се насочила директно към шефа йм, който бил турчин. Засуканата по онова време госпожа за броени дни успяла да го омотае в мрежите си и да му стане любовница, макар че и той, и тя били официално женени – твърдят хора от Раковски.

Връзката между Мегз и нейната майка обаче е много силна и до ден днешен. Наскоро дизайнерката трогна своята родителка с пост по случай рождения й ден: „Честит рожден ден, мамо! Днес исках да ти напиша пост, с който да ти кажа колко много значиш за мен и седнах и започнах да изброявам на един лист всички думи, които излизат в съзнанието ми докато си мисля за теб.
Исках по тях да създам история. Сила, любов, отдаденост, сигурност, всичко можеща, инатлива, герой са малко от нещата, които редях на листа.
И всеки, който те познава, знае за какъв великан говорим. Ти си несломима, най-силната жена на света. Изумена останах, обаче, когато от ръцете ми излезе думата “страх”. Стъписах се и спрях да пиша. Как страх, аз от нищо не се страхувам.

Нещо повече, когато усетя и малка частица притеснение, скачам веднага срещу първоизточника му. Ей така, за да си докажа, че и с това мога да се справя. Откъде тогава тази дума и то в асоциации за теб. Събрах всички листове. Написах на един от тях “Страх” и започнах да изброявам ситуации, в които съм изпитала страх. И знаеш ли какво открих, мамо, че при всяка от тях първата ми реакция винаги е била да ти звънна. После се замислих за всички ситуации, в които съм била несигурна и пак – веднага на телефона към теб. Странно. Замислих се и за всичките ми успехи или моменти на радост. И познай – отново на слушалката с теб. И знаеш ли, мамо, каквото и да правя винаги търся реакцията ти. Даже не реакцията, просто присъствието ти – ей така да си там.“
Източник: Разкрития.ком
Мегз разплака майка си за рождения й денОсвен да предизвиква скандали, Мегз се оказа, че е добра и в друго. Тя просълзи майка си с прочувств…May 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!