Алекс Сърчаджиева понесе поредното си житейско изпитание, блъснаха колата й на път за телевизията

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Инцидентът се е случил в ромската махала
По всичко личи, че перипетиите, пред които животът изправя Алекс Сърчаджиева напоследък се нижат един след друг.
Едва съвзела се от тежката загуба на половинката й Иван Ласкин,
Алекс Сърчаджиева бе изправена пред поредното изпитание.
В четвъртък сутринта тя влезе задъхана в студиото на „Здравей, България“ по Нова тв и още с влизането съобщи шокиращата новина, че е била блъсната. Именно това е била и причината й за закъснението.
Алекс Сърчаджиева разкри своя тайна от детствотоАлекс Сърчаджиева блесна в ефира на Нова телевизия. Красивата актриса, която преди малко повече от т…Apr 17 2019vijti.com

На път за студиото, Алекс Сърчаджиева минала през ромската махала. Тя видяла, че зад нея се движи друг автомобил, който не спазва дистанция.
Точно й минало през ума, че момичето може да я удари и това се случило.
Актрисата обаче с усмивка заяви, че тя е добре и допълни, че по колата също няма сериозни щети. Заедно с водещите в студиото на „Здравей, България“ я очакваше колегата й от култовия български сериал „Господин Х и морето“ – Светломир Радев.
двамата с него повдигнаха завесата около сериала, който заковава стотици хиляди зрители пред телевизионните екрани в петъчната вечер.
В заключение, Алекс Сърчаджиева подчерта, че за щастие автомобилът й е застрахован и се е разминала само с материални щети, пише pik.bg.

Актрисата ще вземе участие в международен проект
Френският режисьор Патрик Вершурен и македонският драматург Йордан Плевнеш, бяха на гости на Сатирата през миналата седмица. Те договориха с директора Калин Сърменов предстоящото осъществяване на международен проект.
Репетициите на пиесата на Йордан Плевнеш „Глобална комедия“ ще започнат на 21 октомври, тази година. Те ще протекат под вещото ръководство на Патрик Вершурен.
Съответно участие по проекта от българска страна в театралната постановка ще вземат Алекс Сърчаджиева и Тодор Елмазов.
У нас премиерата на пиесата „Глобална комедия“, е предвидена за 2 декември 2019 година.
Източник: razkritia.com
През следващата година пиесата ще се играе в Париж, Франция, отбелязва zajenata.bg, позовавайки се на информация на „Телеграф“.
Алекс Сърчаджиева се промени много след смъртта на Иван ЛаскинАлекс Сърчаджиева е напът да превъзмогне мъката по своя без време отишъл си съпруг Иван Ласкин. Овдо…Apr 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!