Азис си показа градината: Поп фолк легендата заживя скромно и тихо, изцяло в духа на Дзен СНИМКА

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Фолк звездата Азис изненада последователите си в Инстаграм с необичайна снимка. Никога преди не сме го виждали така, с което успя да шокира дори противниците си.
Краля на фолка от няколко години се е отдръпнал от светски прояви и е ограничил приятелския си кръг. Все по-рядко може да бъде засечен по ресторанти, кафета и нощни клубове. Стои си вкъщи и там кани само най-близките си, с които се забавляват далеч от любопитни погледи.
Азис се опитва да води и здравословен начин на живот. Предпочита да отглежда зеленчуците в собствената си градина, вместо да се доверява на безвкусните неща от магазините. По примера на добрата му приятелка Катето Евро, фолк звездата отглежда чушки и домати в градината си.
„Игри на волята” сменя „ВИП Брадър”: Поканиха Азис за водещ, някои от участниците са вече известниПродуцентът на „ВИП Брадър“ и други популярни формати като „Черешката на тортата“ и „Хелс Китчън“ Ра…Jun 18 2019vijti.com

Той се похвали с няколко снимки, на които се вижда какви големи чушки е отгледал, а зад него се забелязват няколко стръка домати. Сезонът за тях обаче приключи. Костинбродският славей е успял да затвори и домашна лютеница, с която ще посреща гостите си през зимата.

Припомняме, че по време на летните месеци Азис съвсем не се държа като скромно момче. Дори точно обратното – по-рано Светлана Гущерова сподели в социалната мрежа редица общи снимки с изпълнителя на „Хабиби“, на които той, само по хавлиена кърпа, ѝ кавалерства – наливайки в чашата ѝ разхладителна напитка.
На последните кадри, които госпожа Гущерова пусна в официалната си Инстаграм страница, се вижда, че почивката ѝ не само продължаваше, но и ставаше все по-луксозна.

През по-голямата част на това лято тримата другари – Светлана, Християн и Азис бяха почти неразделни, трупайки приятни емоции и незабравими спомени в съседна Гърция. Сега вече явно обиколката е приключила и тримата могат да си починат и осъзнаят емоциите, които са преживели през горещите летни дни. Време е отново да се влезе в нормален ритъм и Азис явно е потърсил уединение и се е захванал с работа в градината си. Както се вижда от снимката, чушките му са прекрасни, така че, пожелаваме му много успехи в градинарството и занапред.
Източник: Марица
Какво се случва с бабата на Азис, която през януари обяви, че ще умре до дни: Развръзката е повече от любопитнаБабата на Азис, която в началото на януари обяви в телевизионно предаване, че дните й на земята са п…Jun 9 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!