Какво се случва с бабата на Азис, която през януари обяви, че ще умре до дни: Развръзката е повече от любопитна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бабата на Азис, която в началото на януари обяви в телевизионно предаване, че дните й на земята са преброени и за това ударно обучава трите си дъщери във врачуване, не само че няма никакво намерение да умира, ами лъсна дома си до блясък. Прочутата ясновидка баба Станка два дни прала в двора на къщата си в Костинброд персийски килими, губери, пердета и карета за маси, установи „Уикенд”.
Чистофайницата държала покъщнината да бъде мината с перилни препарати на ръка, за да се запази по-дълго време във времето. С помощта на две жени, помагащи й в домакинстването и маркуч с вода от дворната чешма, изплакнали килимите.
Азис е един от най-близките приятели на Александра Сърчаджиева, но въпреки това я предаде жестокоАзис е един от най-близките приятели на Александра Сърчаджиева през последните няколко месеца. Краля…Jan 11 2019vijti.com

По-евтините проснали от към входа на улицата, така че клиентите на Станка да не остават с впечатлението, че тя е много богата, а баровските изложили под слънцето на двора.
Възрастната жена се страхувала от кражби, макар да била сигурна, че малцина биха дръзнали да вземат одеялото от простора й, защото знаели, че освен устата, е и чепата, а и кълне люто. Станка била убедена, че има много завистници, както и черномагьосници, който имали желание да й пакостят от завист.
„Преди няколко месеца баба Станка обяви, че ще умира и за това бърза да предаде дарбата си на трите щерки – Гергина, Стефка и Малина.

Кълнеше се, че дните й на земята се преброени и че има странното усещане как някаква сила идва и я взема. Подобно усещане имала преди смъртта на сина си, който почина от рак преди няколко години. Станка знаеше какво го мъчи, опитвала се да говори с него няколко пъти, да му дава акъл какво да направи, но той не я послушал. Така му било писано. Сега пак изпитвала подобни тягостни душевни терзания. Този път тя щяла да си ходи, такова било предчувствието й. През януари каза, че й остават броени дни, че няма нито сили, нито желание вече да се разправя с хорските проблеми. Но минаха месеци и Станка е още жива. Припка като агне в двора на дома им. Не само пере килими, но и чисти. Има места в дома им, до които не дава друг човек да припари освен тя. Това са нейните олтари.

Понякога излиза и на улицата. Продължава да прима хора и никого не връща. Тарифата й от години е 20 лева за ясновидство. А ако трябва да се разваля магия или родово проклятие, нещата скачат и могат да ударят няколко стотачки”, разказват в Костинброд.
От трите й дъщери Стефка била най-добре в предсказанията. Тя владеела баене против страх, напикаване, заекване при децата. На нея Станка се доверявала най-много. Майката на Азис също имала талант да прогнозира, но го правела изключително рядко и за хора, които са близки на сърцето й, по-скоро за развлечение. Малина имала своя дългогодишна клиентела и била изключително добра в развалянето на родови проклятия. Трите сестри твърдели, че единствено не са могли да помогнат на своя брат.

Той имал свое виждане за нещата от живота и не се вслушвал в наставленията им. Разчоплил някаква бенка и белята станала – доброкачественото образование си изродило в злокачествено…
Роднините на певеца се радват на огромна популярност, след като изпълнителят ги показа в телевизионно предаване, където сами имаха възможност да представят дарбите си една по една.
„Това са моите три магьосници. Моите орисници. Помня, сякаш беше вчера, как палеха печката на двора и чакаха луната да се покаже, за да могат да говорят и шептят на техния, тайнствен език. Да опяват и наричат водата, в която гасяха странни предмети. Така те помагаха на страшно много народ.

Извиваха се опашки от чакащи хора. Трудно си проправях път, докато стигна до входната врата. Имаше хора със здравословни проблеми, с любовни мъки и всякакви неволи. Всички се връщаха, за да им благодарят и носеха кутии с шоколадови бонбони”, обясни преди време певецът, признавайки, че баба му Станка има голяма заслуга за кариерата му на певец, а пердахът, която „ял” като дете от нея, се оказал изключително възпитателен.
Трите жени гледат в дома на Азис в Костинброд, който е направо скромен в сравнение с къщите на останалите ромски знаменитости. Всяка от сестрите си има отделна приемна. Баба Станка пък приема в пристройка до градината. Чакащите да решат проблемите й сядат на голяма маса под специално построен навес. Някога в него пророчицата опъвала софри и събирала цялата рода. С днешна дата обаче не й било до веселби и купони, защото още жалела по сина си.
Източник: Хотарена
Азис прекарал четири години под домашен арестСлавата трудно понесла на Азис, узна HotArena. При него всичко дойде изведнъж и за да достигне до то…Nov 14 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!