6-месечно мъниче с порок на сърцето и белите дробове пребори коронавируса! Ето как изглежда днес (Снимки):

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Сега COVID-19 измести всички други заболявания на второ място. Но всеки здравословен проблем може да се влоши вследствие на новия коронавирус. Това се случи с 6-месечното бебе, за което искаме да ви разкажем.

БЕЗДОМНО КУЧЕ СПАСИ НОВОРОДЕНО БЕБЕ, ИЗХВЪРЛЕНО В КОФА ЗА БОКЛУКСнимката на улично куче, захапало току-що родено бебе, разтърси хиляди интернет потребители по света…May 2 2020vijti.com

бебе коронавирус

Ема и Уейн Бейтс дълго време не могат да имат деца. Отнема им 10 години. През цялото това време те се подлагат на прегледи, консултират се с различни лекари, преминават няколко курса на лечение на безплодие, което в крайна сметка дава положителен резултат. Ема забременява и след определеното време се ражда така дългоочакваната им дъщеря Ерин.

бебче коронавирус

Но изпитанията за семейството не свършват дотук. При бебето е открита патология – много рядък вид сърдечно заболяване. Момичето се нуждае от операция на сърцето, тъй като такъв порок е много опасен. За толкова сложна операция обаче Ерин трябва да укрепне, затова лекарите решават да изчакат, докато навърши шест месеца.

бебенце с маска

През април тази година бебето става на 6 месеца и ляге на операционната маса. Всичко минава добре, но след операцията у Ерин откриват и проблем с белите дробове. Тя трябва да бъде свързана към апарат за обдишване. В началото детето сякаш се възстановява, но няколко дни по-късно Ерин развива подозрителни симптоми. Лекарите, които вече имат опит в това отношение, предполагат, че симптомите се дължат на коронавируса. Никой не разбира как това може да се е случило в болницата, но проведените тестове дават положителен резултат.

бебе заразено с Ковид

Родителите са много притеснени за дъщеря си. Слабото тяло на момиченцето обаче успява да се справи с COVID-19. В продължение на 3 седмици Ерин се бори с болестта и сега бавно се възстановява.

баща с новородено

бебче в кошарка

бебе в легълце

Лекарите правят втори тест и той показва отрицателен резултат. Сега всички чакат втория отрицателен тест, който може да даде възможност на бебето да се прибере у дома с родителите си.

Бебе от Видинско с коронавирус е в комаДетенце на една година от видинското село Връв е настанено в изключително тежко състояние в софийска…Apr 8 2020vijti.com

ЗАЖЕНАТА

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!