Този вълшебен разтвор е лесен за приготвяне: Потопете краката си в него и ще ви отърве от болките, гъбичките и неприятната миризма

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Може би сте свикнали да поставяте вечер краката си в леген с топла, студена или хладка вода, с цел да премахнете насъбралата се умора и да се освежите? Но опитвали ли сте се да добавите малко оцет към водната баня?
Добре е да знаете, че ябълковият оцет помага за премахване на мъртвите клетки от краката и следователно, кожата ви там ще се обновява!
Ето как ще постигнете по-висока ефективност на процедурата.
В сравнително висок, достатъчно широк леген изсипете такова количество вода (топла или студена – по избор), с която да покриете напълно краката си до малко над глезените.
Един от най-известните холандски хомеопати в света категоричен: ваксините, антибиотиците и противозачатъчните са много вредни за здраветоТон Янсен е световноизвестен хомеопат, автор на революционния метод на хомеопатичната детоксикация. …Nov 26 2018vijti.com

ДОБАВЕТЕ ОТ 160 ДО 230 МЛ ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ, КОЙТО БЪРЗО СЕ РАЗТВАРЯ ВЪВ ВОДАТА. ПОТОПЕТЕ КРАКАТА СИ И ГИ ДРЪЖТЕ ОКОЛО ПОЛОВИН ЧАС.
След като ги извадите, миризмата на оцет бързо изчезва, но ако искате може да ги изплакнете с чиста вода. Да резюмираме ползите от тази процедура: отпуска мускулите на краката и сваля напрежението в тях; спомага за унищожаването на гъбичките между пръстите и под ноктите; омекотява напуканата кожа на петите и тя лесно се изстъргва; намалява неприятната миризма от краката; намалява значително болката при изгаряне на кожата от слънцето. След тази ценна информация, просто сте задължени да опитате ефикасността на процедурата!

Ето и още една изпитана рецепта:
В леген налейте 2-3 литра топла вода, настържете малко домашен сапун, докато водата стане бяла като мляко, пише jenata.blitz.bg. Добавете шепа сода и морска сол и разбъркайте. Налейте гореща вода (каквато може да понесат краката ви), след това разбъркайте отново и прибавете 10 капки йод.
Потопете веднага краката си в разтвора. Той ще изтегли цялата болка от тях. Останете така 15 минути.
Извадете краката си и ги изтрийте с кърпа. Намажете ги с крем или някакъв лечебен мехлем (може да използвате зехтин), направете лек масаж, обуйте вълнени чорапи и си легнете.

Разтворът може да бъде използван 3 пъти, като всеки път е нужно да се загрява до търпима температура и да се добавят по нови 10 капки йод.
Правете по 10-12 процедури дневно. В случай, че имате проблеми с вените, разтворът не трябва да е горещ, а топъл.
След първата процедура ще спите спокойно, а след 10-ата ще забравите, че някога сте имали проблеми с краката.
Лукът е най-силният клетъчен регенератор и източник на младост и здраве (РЕЦЕПТИ)Лукът е лекарство. Може би първите ви спомени от този ароматен зеленчук не са много приятни. Сълзи, …Nov 23 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!