Тази отвара трепе гъбички на ноктите за няколко дни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ще трябва да вземете тридесет листа дафинов лист, да ги поставите в емайлирана тенджера и да изсипете три литра вода. Листата трябва да врят поне половин час. След като изтече това време, е необходимо да свалите бульона от огъня, да покриете и да изчакате още 15 минути.

С тези 2 простички рецепти и крачетата ми винаги ухаят вълшебно, без гъбички и влажни стъпалаВсички сме преживявали неприятната ситуация, когато събуваме обувките, а от краката ни се разнася см…Sep 14 2019vijti.com

След това трябва да излеете получения бульон в леген и да спуснете краката си там. Необходимо е да изчакате, докато нокътната плочка стане мека. Това е изключително важно, за да може танините да проникнат възможно най-дълбоко в нокътя и да унищожат гъбичното възпаление.

След това ще трябва да изсушите краката си и едва след това да ги обработите с девет процента оцет и глицерин. Тази смес се приготвя изключително лесно. Просто смесете тези две съставки в равни пропорции.

Слагате чорапи. След няколко часа трябва да измиете краката си със сапун.

Процедурите може да изискват от 3 до 10 дни, всичко зависи от това как протича този проблем. Както и да е, методът е наистина ефективен.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!