Съветите на д-р Емилова ви дават шанс да отслабнете и да сте здрави с тази чудесна закуска

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изяждай закуската си сам, раздели с приятеля обяда си, а вечерята – дай на врага си!“ Но доколко тази сентенция е вярна? Резултатите от световни изследвания показват, че това е мит!
Защото обичайната, „английски тип“ закуска не води до ускоряване на метаболизма, не регулира нивото на кръвната захар и на практика увеличава чувството на глад през деня.
В резултат от този понякога „вълчи глад“ на обяд и на вечеря се поглъща твърде много храна, енергията от която се изразходва само частично, а останалата част се трупа под формата на мазнини в тялото.
С тази диета на Маргарита Королева ще загубим 10 килограма завинаги: Световният хит в отслабванетоΠoчивĸaтa нa мopeтo Bи пpeдcтoи и иcĸaтe дa cвaлитe излишнитe ĸилoгpaми бъpзo и зaвинaги!? Aĸo нe cт…Jan 7 2019vijti.com

Но което е по-лошо, след обилна закуска ставате сънливи и се чувствате уморени – просто сте непълноценни на работното си място. Това важи в еднаква степен за учениците и студентите… Тогава? Д-р Емилова, въз основа на своя 21-годишен опит ви съветва, закуската да е от плодове или зеленчуци, като по-голямо количество няма да ви навреди. Още по-добре е да спазвате оформените от нея правила как да закусвате: в началото вземете 1 ч.л. лактобацилус Бургаликус, а час по-късно изпийте чаша билков чай с лъжица натурален пчелен мед. След още 1 час си направете прясно изстискан сок от някакъв сезонен плод или нарежете плодове и ги поръсете с 1 с.л. смилано ленено семе. Това ви е достатъчно и със сигурност ще укрепи здравето ви!

Препоръчайте такава закуска и на вашите близки, деца и внуци! Причината за здравословния ефект от такава закуска се крие във физиологията на вашия организъм, който е приспособен да отделя енергия за изчистване от токсични и вредни вещества. Този процес продължава от 4 до 12 часа до пълното изчистване. Ако задръстите стомаха си с калорична храна на закуска, то цялата енергия от закуската ще отива за храносмилане, а за изчистване – нищо няма да остава! Така ежедневно ще се задръствате с вредните продукти, оставащи при преработването на храната, които ще се натрупват във всички органи и системи на организма и неминуемо ще подкопават здравето ви.

Особено бъдете внимателни да не тъпчете сутрин децата си – те и без това не обичат ранното обилно хранене, но с удоволствие биха си похапнали 1 ябълка или 1 банан, или биха изпили чаша натурален сок! И забравете за прословутата комбинация от кифла и чаша прясно мляко – доскорошната закуска в училищата, която несъмнено е нанесла вреда на здравето на консумиралите я ученици! Разбира се, по училищните лавки и сега се предлага богат асортимент от тлъсти банички и висококалорични сандвичи, които е непрепоръчително да бъдат консумирани до обяд!
Напитката на д-р Огнян Пелов, с която отслабването започва още след първата чашаУважаеми наши читателки, евентуалните ви проблеми да не сте в състояние ефикасно да контролирате тег…Dec 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!