Стара руска рецепта лекува хипертония и сваля кръвната захар като абсолютно нищо друго

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един стар, но отдавна признат метод за лечение на висока кръвна захар и високо кръвно – рецептите се приготвят лесно у дома!
Представяме ви една стара и позабравена от едни, а непозната за други, стара рускарецепта, която е категорично призната за лек срещу високата кръвна захар. Тя сваля показателите на кръвната захар още след неколкодневна употреба.
Освен за диабетици и хипертоници, този лек помага за дейността на нервните клетки, работата на червата и стомаха, изчиства бронхите и намалява остеопорозата.
91-годишен доктор от Свищов сваля кръвното само с една съставкаНа достолепната 91-годишна възраст свищовският гинеколог д-р Борислав Апостолов все още практикува с…Aug 25 2019vijti.com

Поставете две-три лъжици хималайска кристална сол в стъклен буркан от един литър, а после го напълнете догоре с изворна вода. Солта би могла да е на ситни зрънца или кристали.
След близо 24 часа – ако солта е на кристали и след 1-2 часа ако е на зрънца, вижте дали те са се разтопили. Ако са, добавете още малко, дотогава, докато водата не може да поеме повече сол.
Когато разтворът е вече наситен с около 26% сол, тогава е готов за консумация.
От посочения разтвор приемайте по една лъжичка всяка сутрин преди закуска, но задължително с чаша вода.

А стъкления буркан може да зареждате системно отново със сол и вода.
Освен тази лековита напитка, препоръчително е за хипертония да си приготвите и еликсира от следната рецепта.
Взимате три листа от лимоново дърво и ги заливате с около 200 грама гореща вода. После варите на котлона за десетина минути и прецеждате течността като към нея добавите една малка лъжичка канела и една голяма лъжица истински плечен мед, пише doctorbg.
Това количество е за двукратен прием пред деня като го пиете задължително след хранене.

И още нещо много важно:
Вода и оптимална хидратация
Пиенето на достатъчно вода е особено важно за поддържане на нивата на кръвната захар в здравословни граници. Освен че по този начин се предотвратява дехидратацията, се подпомага и отделянето на излишната кръвна захар чрез урината.
Редовният прием на питейна вода рехидратира кръвта, понижава нивото на кръвната захар и намалява риска от диабет. Едно наблюдателно проучване показа, че хората, които пият по-големи количества вода, са с по-нисък риск от наднормено повишение на нивата на кръвна захар.

Важно е да се отбележи, че водата и други некалорични напитки са най-добрият избор за хидратация на тялото. Неподсладеният черен или зелен чай може да помогне за понижение на кръвната захар в рамките на половин час. Напитки с добавени подсладители повишават кръвната захар, повишават теглото и увеличават риска от диабет.
Източник: Брадва
Вълшебен сироп от тази билка връща бързо младежкото кръвноСироп от черен бъз се смята за суперлекарство, което лекува почти всички заболявания. Универсалният …Aug 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!