Руски топлечител разкрива как да коригираме ДНК, за да сме в идеална форма

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Болестите се явяват като следствие от нашите мисли, емоции и поведение
Наталия Бегачева е носител на приза „Лечител на Русия” за 2012 г., даден й за направените от нея постижения за подобряване здравето на хората. Живее в гр. Нижний Тагил, в Урал. Там има създаден център, но работи и в България, провежда различни семинари и приема потърсили я за помощ хора. Известната лечителка ще проведе Семинар „Разкриване на вътрешния потенциал на човека“ от 26-ти до 30-ти ноември в Хасковски минерални бани, организиран от Центъра за личностно развитие „Вселена” в София.
„Всичко в този свят има енергия. Бог ни е създал по свой образ и подобие, той е вложил в нас своите дарове. Но много често се случва така, че не виждаме своето предназначение, не чувстваме и не можем да разкрием в себе си тези способности, с които сме се родили.
Чудото се случи: Вижте какво разказа сестрата на изпадналата в кома родилка Магдалена, за която хора от цялата страна дариха кръвРодилката Магдалена Иванова, за която много хора от цялата страна се обединиха и  дариха кръв, днес …Nov 16 2018vijti.com

Не разбираме какво е това енергия, как нашите мисли, постъпки и действия оказват влияние на окръжаващия ни свят. Нашите мисли са енергия, която може да бъде както съзидателна, така и разрушителна.
Всичко, което се случва в нашия живот, е творение на нашите мисли и енергия, за което много често даже не се досещаме.
Болестите се явяват като следствие от нашите мисли, емоции и поведение.
Важно е да не допускаме негативни мисли. Иначе те ще разрушат на първо място нас самите“, обясни Бегачева.

По време на семинара за разкриване на вътрешния потенциал на човека тя ще учи хората да активизират енергията в ръцете си, да изпращат енергия на разстояние, за нея няма прегради, да диагностицират проблеми, които са се случили с тялото ни, да премахват енергийните пробойни в себе си, да се хармонизират със стихиите на природата – огън, въздух и вода.

„Ще се учим да коригираме здравето си, както и всякакви жизнени ситуации. Нищо не идва отвън, това, което имаме вътре в себе си, сме си го създали сами. Ще се учим да го излекуваме. Всъщност ние нямаме никакви болести в тялото си. То е като компютър, който изпълнява зададените от нас програми и команди. Те работят на подсъзнателно ниво. Затова е важно спомени, които ни рушат, да бъдат изчистени от подсъзнанието ни.

Ще се научим да активираме работата на мозъка си. Той работи само на 3-4%. Медицината не знае как да лекува нарушения в паметта и склероза, но ние ще се учим да активираме невроните в мозъка си. Ще се научим още да коригираме структурата на нашето ДНК. Да премахваме изкривяванията в структурата на ДНК. Тогава организмът работи много добре. Това е патентована техника на Марат Курбанов. Нашето изкривено ДНК създава паразити и онкотумори в тялото. Със силата на мисълта можем да преструктурираме материята“, допълни лечителката.
Маргарита Благоева
Източник: БЛИЦ
Първи по-сериозен сняг падна в България и затвори панорамен пътСняг вали в планините, снежната покривка на връх Ботев е 13 см, а на Рожен – 3 см. Това съобщават от…Nov 16 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!