Руски лек, който прави белите дробове на пушачите чисто нови за 3 месеца

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Името звучи силно, но ефектът от отварата е наистина чудо за пречистване на белите дробове на пушачите!
Ако сте пушач, то в никакъв случай не пропускайте тази статия.
Защото благодарение на нея или по-точно на отварата, ще постигнете пълно пречистване на белите дробове и като нищо може да накарате личния си лекар да си скъса дипломата.
Наричат отварата руското чудо и макар да звучи силно, то наистина е такова.
Ефектът от него е необясним досега и за медиците, тъй като след три месеца употреба, то спомага за цялостното пречистване на белите дробове.
Ако сте пушачи: Премахнете за седмица вредата от цигарите с тази ефективна смес, забъркайте я лесноАко пушите, вероятно сте наясно с повечето от вредите, които нанасят съставките на тютюневия дим на …Oct 8 2018vijti.com

А какво по-важно от това за хората, които така и не могат да се откажат от цигарите.
Тази отвара се прави от билката живовляк, която е призната като една от петте най-добри билки за пречистване на белите дробове. Той е употребяван повече от стотици години, а свойствата му да облекчава и лекува кашлицата, са известни в цял свят.
Освен това живовлякът успокоява бързо възпалени мукозни мембрани, ако имаме такъв проблем и като цяло лекува безотказно възпаленията на белия дроб.
Може бързо да си приготвите въпросната отвара у дома като указанията са съвсем елементарни.

Трябва просто да се сдобиете с една шепа ситно начукани листа от билката живовляк и да ги сложите в стъклен буркан.
Отгоре ги залейте с половин литър непременно вряща вода, затворете буркана и оставете отварата да престои на плота или някъде другаде за два часа – не и в хладилника обаче.
След като срокът изтече, прецедете отварата и започнете употребата й. Вие си преценявате по колко пъти и кога да пиете, но задължително трябва да изпиете цялата течност за деня. На следващия ден правите отново и така три месеца, след които се спира, за да се направи почивка, пише doctorbg.net .
След три месеца наистина ви съветваме да отидете на лекар и сами да констатирате положителната промяна в дробовете си. А най-важното, което следва също от пиенето на отварата е, че след първото тримесечие много пушачи сами спират цигарите. Просто, защото изпитват непоносимост към никотина. И най-голямото чудо – не напълняват от това!
Източник: Брадва
Професор Чирков даде съвет, който ще спаси сърцето и ще удължи живота ви с годиниСърдечносъдовите заболявания са водеща причина за заболеваемост и смъртност в света. Всеки мъж над 2…Mar 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!